FIDESZESEK KELL AZ RMDSZ? AKKOR VIGYÉK INNEN! IDEJE CSELEKEDNI, MERT EZ NEM FOG JÓ IRÁNYBA HALADNI. - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2016. november 29., kedd

FIDESZESEK KELL AZ RMDSZ? AKKOR VIGYÉK INNEN! IDEJE CSELEKEDNI, MERT EZ NEM FOG JÓ IRÁNYBA HALADNI.

  Ma olvastam egy cikket az Itthon.ma oldalán, miszerint Kövér László Székelyföldön végez kampány munkát annak az Rmdsznek amelyiket egy pár éve még kommunistának mondott. Kövér László az MPP tiszteletbeli elnöke...tudjuk márt azt, hogy az MPP már nem az a párt aki volt, ugyanis az Rmdsz bekebelezte. Tehát igaz volt a mondás, hogy ,, aki korpa közé keveredik felfalják a disznók,, 
  Arra kéri az erdélyi magyarságot, hogy tegyék félre azt a sérelmet amit 26 éve az Rmdsz csinál az erdélyi magyarsággal. Több ezer magyar embernek hazudik, autónómiát igér, jobb életet és mindent olyant amit meglehet igérni. A székelységet arra buzditja, hogy ne mondják magukat székelynek, hanem csak magyarnak, ezzel akadályozza Székelyföld önrendelkezését. 
  Nagyon sokan kellett ma csalódjanak a Fideszben, én több ismerősömnek mondtam, hogy ne bizzanak meg bennük, mert nem azok ők akiknek mondják magukat. Kihasználnak minket, nekik csak a szavazataink kellenek, ezért vagyunk magyar állampolgárok. Nekem már az sem volt szinpatikus 2004 - ben, hogy erről népszavazást inditottak, hogy mi valóban magyarok vagyunk-e vagy nem. 2004 - A külhoni magyarság második trianonja volt, markukba kacagtak a románok is és többszőr felhozzák nekem személyesen is, hogy még az anyaországnak sem kelletek. És elgondolkodom azon, hogy mikor esélye volt egy pár éve Magyarországnak, hogy Kárpátalját visszakapja azt nyilatkozta az akkori kormány, hogy nincs területi igénye egyik országgal szember sem tehát akkor kiderűlt, hogy mennyire fontos nekik a Kárpátaljai magyarság is. 
  A magyar média naponta számól be korrupt fideszes politikusokról, és ez van az Rmdszen is belül is, sok Rmdszes képviselő ellen vizsgálódik a korrupcióellenes ügyészség. Az Rmdsz erre azt mondja, hogy csak azért vizsgálják őket, mert magyarok - ez a legkönnyebb amit tudnak mondani, de amiért valaki magyar nem lehet korrupt?
   Mit kellene tenni, hogy ez a kommunista csecseken felnevelkedett 26 éves álmagyar szervezet eltünjön? Na ez egy nehéz kérdés, de véleményem szerint semmiképp nem szabad támogatni őket szavazattal, mert akkor tovább folytatják ezt mocskot amit csinálnak egy negyed évszázada...Nincs mese itt össze kell fognia mindenkinek aki ezen változtatni szeretne, ki kell menni az utcákra és ki kell nyilvánitani a nemtetszésünket. Észhez kell tériteni bármilyen áron ezt a politikai réteget, hogy ez nem magyar képviselet amit csinálnak. Nem szabad engedni, hogy bekerűljenek decemberbe a parlamentbe el kell menni szavazni érvénytelenűl és a szavazó lapokra megirni azt az üzenetet az Rmdsznek, hogy miért nem kellenek többet ők. 
   Én biztos vagyok abban, hogy az erdélyi magyarság fél, megvannak félemlitve, mert rengeteg munkahely van Rmdszes kezekben, féltik a munkahelyüket, de ezt nem szabad tovább tűrni össze kell fogni és ,,becsapni az Rmdsz közé,, Igy akarjuk a jövönket is élni korrupcióban, hazugságokban 200 eurós fizetésekkel napi 10-12 órás munkákkal? Ezt szeretnék hogy az erdélyi magyar fiatalság elhagyja a szülőföldjét, mert már ez a folyamat elkezdődött. Ilyen magyar képviseletre van szükségünk aki magyar tömeggyilkosok sirjait koszoruzza vagy olyan román politikai pártokkal szövetkezik akik nyiltan magyarellenes politikát folytatnak. Az erdélyi magyar értelmiségiek elmenekülnek innen, mi marad itt nekünk, hogy lehet ide családot alapitani, ki tesz az ellen, hogy a magyarellenesség megszünjön? El kell hinni kedves erdélyi magyarok lehet változtatni, nem igaz, hogy minden marad a régiben akarni kell és tenni kell azért, hogy megmaradjunk erdélyben magyarnak, ne csak nézzünk ki a fejünkből, hanem józan paraszti ésszel is össze kell fogni és egy olyan magyar képviseletet összehozni ami nem igérget, nem hazudik, hanem ami a legfontosabb tesz értunk. Nem elég az, hogy 4 évente elmegyünk szavazni és akkor tartsák a pártok velünk a kapcsolatot, mert folyamatos párbeszédre van szükség, fel kell mérni, hogy mire van szüksége az erdélyi magyarságnak és keresni a megoldásokat eddig amig megtaláljuk a problémákra. Nem megélhetési politikusokra van szükségünk aki a bársonyszékben űlve eurók ezreit költik magukra. Az erdélyi magyarság közösségként kell, hogy működjön, mert csak igy tudjuk az erdélyi gazdaságot fejleszteni. Én csak egy ember vagyok aki igy gondolom, lehet hogy csak egy 24 éves fiatalnak tűnök akit sokan úgy vesznek, hogy próbálok jó okosságokat mondani, a szám jár, meg én is ugyan azt csinálnám, mint ez az átkos politikai réteg ami most van, de őszintén tiszta szivvel merem mindenkinek kijelenteni, hogy ez nálam nem úgy van. Engem az boldogitana, ha tudnék az erdélyi magyarságon segiteni és volna egy olyan réteg aki szintén készen állna arra, hogy fogjunk már neki és ezek a szavak amiket leirtam ne csak egy 24 éves ,,okoskodásai,, legyenek, hanem próbáljuk megoldani addig amig ez sikerűlni fog. Nem szabad semmit sem feladni, aminek neki fogunk azt be is kell fejezzük. Én készen állok arra hogy változtassunk. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here