HOGYAN SZAVAZZUNK DECEMBER 11-ÉN? - ITT A VÁLASZ. - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2016. november 17., csütörtök

HOGYAN SZAVAZZUNK DECEMBER 11-ÉN? - ITT A VÁLASZ.

2016. December 11 -én megint ,, választanunk,, kell. Sajnos most sincs egy jó választási lehetőség. Sokat gondolkodtam azon, hogy érdemes egyáltalán részt vegyek vagy maradjak otthon? Végül is úgy döntöttem, hogy elmegyek szavazni és érvénytelenül fogok szavazni. Igy a helyes nekünk erdélyi magyaroknak, hogy mutassuk meg annak az egyetlen ,, magyar,, szövetségnek aki minket szeretne képviselni hogy  elegünk van a hazudozásból az igéretekből amiket 26 éven keresztül a pofánkhoz vágtak aztán nem lett semmi belőle. Sajnos még mindig sokan hisznek ennek a szervezetnek, egy két naptárral, irószerrel el lehet bolonditani az idősebb korosztályt: Lassan ébredezik az erdélyi magyarság és székelység ,elhervad a piros tulipán mind a három szirma és helyében nőhet majd a gyopár ami minket majd jobban képvisel. A tulipánra egyre kevesebben kiváncsiak, nem megy el senki már a müvelődési házakba csak azért, hogy a hargitai fenyveseket pusztitó, mankóval járó székely ,,druzsbás,, szenátort meghalgassa. Már az a divat, hogy a munkahelyeken keresi fel az embereket és ott Benedek Eleknek képzeli magát és ontja magából a kampány meséket. A munkásokat nem érdekli de hogy ne mutatkozzanak szemétnek a főnökük miatt meghallgatják az öreg druzsbást és a háta mögött kiröhögik.  
Mi akik eredményeket várunk tudjuk már mi a helyes, cselekednünk kell és ideje számon kérni minden igéretet. Meg kell leckéztetni a hazug tulipán szektát és ezt csak úgy lehet, ha nem szavazunk rájuk, de a Dâmboviţa mentiekre sem szabad. Igy hát akkor érvénytelenűl kell szavazni, az nem megoldás, ha nem megyünk el. Én nem bizom ezekben a vén rókákban, ha nem teszem én akkor majd szavaznak helyettem ők. Szerintem nem csak én gondolom igy.4 megjegyzés:

 1. Hasonlóképpen fogok én is szavazni! Csak azért megyek el, hogy ne használják fel az én szavazólapomat csalásra! Hogy hova ütöm a pecsétet? Mindenhová, teletöltöm a papirt vele!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon helyes. Kedves Erzsébet, ezt kell tennünk sajnos, mert jobb választásunk nincs.

   Törlés
  2. Én is mindeniknek a pofájára pecsételek,hogy lássák a ragaszkodásomat!

   Törlés
  3. Helyes. Én még egy képzőművészeti alkotást is fogok a szavazólapra rajzolni.

   Törlés

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here