SZÉKELY FÜGGETLENSÉGI MENET- VISSZHANG-VISSZAADJUK A SZÉKELYSÉG HANGJÁT - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2017. január 18., szerda

SZÉKELY FÜGGETLENSÉGI MENET- VISSZHANG-VISSZAADJUK A SZÉKELYSÉG HANGJÁT

A Székelyek Világszövetsége -SZVSZ Székely Függetlenségi Menetet rendez Budapesten a XIV Kerület Thököly út 72 es számon lévő Budapesti Román Nagykövetség - Thököly út- Dózsa György út - Hősök tere útvonalon, valamint a Hősök terén az 1988 június 27-i romániai falurombolások elleni több százezres megatüntetésre való békés megemlékezést szervez, melynek a jelmondata a Visszhang – Visszaadjuk a székelyek hangját!

A Székelyek Világszövetsége erre az eseményre meghívja Székelyföld önkormányzatait, magyarországi pártokat és várja a civil szervezetek, magán személyek, vállalatok és a média részvételét is, akik a székely önrendelkezéssel szimpatizálnak és szeretnének részt venni és közreműködni az eseményben.


Az esemény időpontja Június 27 – 11:00 – és 19: 00 között lesz megtartva. Az esemény után információkat kaphatnak a Székelyek Világszövetsége tevékenységéről és jövőbeli terveinkről, amiket teljes erőnkkel próbálunk megoldani, megőrizve az erkölcsi tisztaságunkat és mindig a székely emberek érdeiket nézve tudjunk egy összetartó erős székely képviseletet biztosítani.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here