,,Ameddig én élek addig nem lesz egyesülés Romániával,, - Igor Dodon - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2017. március 29., szerda

,,Ameddig én élek addig nem lesz egyesülés Romániával,, - Igor Dodon

Igor Dodon azt üzente Oláhországnak, hogy felejtsék el az egyesülést a Moldva Köztársasággal, pontosabban azt, hogy ameddig ő él addig a Moldva Köztársaság nem kerül az országok területét aljasan elszedő Kleptorománia kezébe. Szerintem nagyon sokan nem kérnek már a román alföldi barátságból, sem az erdélyi magyarok, székelyek, szászok, csángók, bulgárok sem az EU egyes országai sem. Bizonyítja ezt, hogy a Brexit első emlegetésekor olyan plakátok jelentek meg Hollandiában vagy Dániában, hogy nem az angolok kellene kilépjenek, hanem a románok. Vajon minek köszönhető ez? A jó román munkaerőnek vagy ennek a román mentalitásnak :  ,,Ami az enyém az az enyém,  ami a tied az is az enyém,,  Nevezzük ezt Bukarest Ferentari szindrómának!
Fotó: Patriotism Moldova Facebook- Moldovai zászlók között ott egy székely zászló is. Éljen a székely -moldáv barátság!

Mit kívánjunk ebben a betegségben szenvedő ,,drága ősi dák,,  országnak? Egészséget, lent a román alföldön és olyan trianont ami nekünk is volt. Dobrudzsát Bulgáriának, Moldovát Moldvának, Bánátot Szerbiának, Erdélyt Magyarországnak, Székelyföldet a székelyeknek ;)  

SĂ FIE MOLDOVA MARE IN VECHILE HOTARE! 


Kép forrása:  Informetca.ro

2 megjegyzés:

  1. Jó erőt, egészséget meg földi halhatatlanságot kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, de halhatatlan nem szeretnék lenni, csak akkor, ha Székelyföld elszakadna Oláhországtól, mert akkor nem kellene annyi marha között élnem :D

      Törlés

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here