,, Nemzeti kormány!,, Köszönjük szépen! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2017. május 24., szerda

,, Nemzeti kormány!,, Köszönjük szépen!

„Évtizedek óta először fordul elő, hogy Magyarországnak olyan nemzeti kormánya van, amely nemcsak elkötelezett a nemzeti ügy mellett, hanem anyagi erőforrások tekintetében képes is arra, hogy végrehajtson egy ilyen nagyszabású beavatkozást” – mondta Magyar Levente

Na, hogy mennyire is nemzeti ez a kormány nézzük csak meg! Elsőnek köszönjük meg a nagy nemzeti Fidesz kormánynak, hogy anyagilag gondolnak szegény RMDSZ-esekre 100 milliárd forinttal. Ennek biztos nagyon fognak örülni azok, akik a román államtól 23 millió lejt kapnak és abból mindössze 4 millió lejt osztanak szét, a saját alapítványukon keresztül véleményem szerint a saját baráti köreiknek Másodszor köszönjük meg szintén a nagy nemzeti Fidesz kormánynak, hogy egy volt PCR (kommunista) alapító tagokból álló pártot támogattak 2016 decemberében, hogy bekerüljön a Román Parlamentbe és a Román Szociáldemokrata Párttal a testvéri kapcsolatot jobban tudják ápolni. Ezért azt a pártot, ami tényleg nemzeti és az erdélyi magyarság érdekeit nézné le kellett valamilyen formában állítani, hogy nehogy az RMDSZ-nek kihívója legyen és az elégedetlen erdélyi magyarság, ha nem az RMDSZ-re szavaz, akkor egy soviniszta román pártra kelljen, hogy szavazzon. Köszönjük Fidesz!

Továbbá köszönjük azt is, hogy semmi feltétel nélkül megszavaztátok Románia EU-csatlakozását és feltételként nem hoztátok fel a székelység önrendelkezési törekvéseit. Köszönjük azt is, hogy ti voltatok azok, akik a trianoni megemlékezésről elsőnek kivonultatok a parlamentből, de azt is köszönjük, hogy annyira nyomoréknak néztek minket, hogy azt hiszitek, hogy az erdélyi magyarságot, székelységet meg tudjátok venni néhány millió forinttal.  Nem kérünk pénzt, semmit, de ha nemzetinek tartsátok magatokat, akkor az mellett álljatok ki, ami most nekünk, székelyeknek a legfontosabb, a nemzeti önrendelkezés mellett, nem szavakban tettekben. Ha nem ezt teszitek, ne nevezzétek nemzetinek magatokat maximum nemzetárulónak.

Itt most sokan összehúzzák a szemöldöküket, hogy egy 9 milliós ország hogy szálljon szembe egy 17 milliós országgal, hogyan szólhat bele a belügyeibe? Nagyon egyszerű a Magyar- Román alapszerződés felülvizsgálatával és ennek kiegészítésével ahová feltételként be legyen írva a székely önrendelkezés. Köszönjük szépen a ,,nemzeti,, kormánynak, hogy figyelembe vette Tőkés László kérését, hogy Magyarország vállaljon védhatalmi státuszt a külhoni magyarság és székelység felett. Köszönjük, hogy a Fidesz megtette ezt nekünk! Végezetül itt egy interjú sorozat a nemzetiekről a székely autonómia támogatásáról. Köszönjük Farkas, Köszönjük Kósa, köszönjük nemzetiek!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here