A Székelyek Világszövetsége sajtótájékoztatót tart, Budapesten a Bujdosó Székely Vendéglőben június 20-án! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2017. június 14., szerda

A Székelyek Világszövetsége sajtótájékoztatót tart, Budapesten a Bujdosó Székely Vendéglőben június 20-án!

Kedves Meghívott!

            Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy a Székelyek Világszövetsége folyó év június 27-én, kedden a budapesti Román Nagykövetségnél, valamint a budapesti XIV. kerületi Hősök terén figyelemfelkeltő rendezvényt szervez.
A program első része délelőtt 11:00 órakor kezdődik a Román Nagykövetség épülete előtt - XIV kerület Thököly út 72. szám -, majd kb. 12:40 órakor folytatódik a Székely Függetlenségi Menettel a Thököly út- Dózsa György út - Hősök tere útvonalon. A Hősök terén megemlékezést tartunk az1988. évben, szintén ezen a helyszínen lezajlott megatüntetésre, ahol is a román kommunista diktatúra és konkrétan a romániai falurombolások ellen emelte fel szavát a magyarság.
A rendezvény keretében szervezetünk kérvényt juttat el Románia Magyarországi Nagykövetségéhez, amelyben a székely nép őshonos népként való elismerése szerepel. Június 27-től aláírásgyűjtésre is sor kerül a székely nép őshonosságának elismerésére, ebben az esetben a Magyar Kormányt kérjük. A színes programokkal tűzdelt esemény 19:00 órakor fejeződik be a Hősök terén.
Az objektív tájékoztatás reményében ezúton tisztelettel meghívjuk Önt és kedves ismerőseit, barátait, munkatársait!
Ugyanakkor tisztelettel meghívnánk a Székelyek Világszövetségének az eseményhez kapcsolódó előzetes sajtótájékoztatójára is, amelyet 2017. június 20-án 15:00 órakor tartunk az 1191 Budapest Szabó Ervin u. 37. szám alatt üzemelő Bujdosó Székely Vendéglőben!

        
       András Mihály 
      Székelyek Világszövetségének elnöke (+36-70-2177106, szvszwomasfounder@yahoo.com)

Budapest 2017. 06. 14.


ww.szekelyekvilagszovetsege.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here