Iohannis Székelyföldre látogat - Ki fogja neki felemlegetni az önrendelkezést drága udéméristák? - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2017. július 11., kedd

Iohannis Székelyföldre látogat - Ki fogja neki felemlegetni az önrendelkezést drága udéméristák?

Hargita és Kovászna megyébe látogat július 18-án Klaus Iohannis román államfő.
A székelyföldi látogatást Mădălina Dobrovolschi, az elnöki hivatal szóvivője jelentette be kedden, amikor az államfő programját ismertette.

Az elnök egyebek mellett felkeresi a csíksomlyói ferences kegytemplomot, a csíkszentkirályi ásványvíz-palackozó üzemet, a csíkszeredai megyeházán pedig a térség háromszáz választott önkormányzati képviselőjének és közigazgatási tisztségviselőjének jelenlétében tartandó tanácskozáson vesz részt.

A szóvivő szerint Iohannis személyében hosszú idő óta először látogat román államfő ebbe a két megyébe, célja pedig az, hogy tájékozódjék a helyi problémákról, és felmérje a régió fejlesztési lehetőségeit.

Forrás: foter.ro

 Drága Udémérés vezetőink!

Itt a lehetőség bizonyíthattok, ha a székely emberek érdekeit is szeretnétek képviselni akkor gyerünk, tessék csak felemlegetni a ,,szászból lett oláh,, elnöknek hogy a székelység önrendelkezést akar! Tessék felemelni a seggeteket a bársonyszékből és követelni az önrendelkezést Székelyföldnek, mert az 5,2 millió eurót, ami nekünk járt azt szépen elteszitek… de hová!? Ha a medvék ellen tudtatok Bukarestben tüntetni tegyétek oda magatokat itt is hanem nem vagytok jobbak mint az oláhok. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here