Mese a múltról és a jelenről. A betegség neve: Udéméré! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2017. július 13., csütörtök

Mese a múltról és a jelenről. A betegség neve: Udéméré!Szörnyű vírus terjeng már 28 éve egész Székelyföldön, egy olyan vírus, amelyik több ezer székely ember agyát fertőzte meg. Az állítólagos rendszerváltás – értsd: gengszterváltás után felsőbb elvtársi utasításra létrehoznak egy  ,,magyar,, szövetséget volt elvtársakból és később román magas katonai kitüntetésekkel rendelkező alapitó tagokból.

Telik az idő és egy fűzfapoéta volt elvtárs kitalálja, hogy bassza kutya, a székelyeknek kellene valami ,,ótónómia,, féle  … de csak valami olyan, amit a háttérben lévő főnökök valamilyen formában engedélyeznek, de csak is kampány célra, mert ugye akkor ki lehet használni az emberek bizalmát. Tudták is ezt Hungáriába 2004-ben is, hogy ezeket a székelyeket le kell valahogy állitani, mert hanem ezek függetlenedni fognak, hát elővették megint az ótónómiát, és a Hungária reggel, délben és este igazat mondó lopotikus miniszterelnökét Klúzs Napókára hívtak, hogy nyomjanak egy kemény kampányt, hogy az Udéméré Bucurestiben továbbra is a bársonyszék kényelmét élvezzék. Hát sikerült. Jöttek az ígéretek és a rengeteg plakát ,,Együtt az ótónómiáért!,,  Aztán mikor bekerültek a bocskort hordó nemzet parlamentében, hirtelen elfelejtették, hogy ígértek is valamit.

Jött egy pár év, ment a semmittevés és 4 évente előkerült az ótónómia, és soha nem lett belőle semmi. Aztán jöttek a többi magyar fasza pártok, hogy majd mi megmutatjuk, de ők is zátonyra futottak. Jött a Székelyek Nemzeti Tanácsa is ami egy pár évet elég szépen úszott előre aztán ők is megfulladtak. Közben a bocskor nemzet radikálisai ezeken a kudarcokon úgy nevettek, hogy még a gatyájuknak is enni adtak. Csak próbálkozzanak ezek, ótónómiázzanak, udémérézzenek, mert nem tudják ezek, hogy  az udéméré a mi kezünkben van, tehát úgy táncolnak ahogy mi fütyülünk, de ennyire azért szemetek nem vagyunk, mert a az árulásért cserébe adunk nekik évente 5,2 millió eurot! Úgy kapkodnak a pénz után mint a tîrfa a pula után.

Jött 2016 és még mindig létezett az udéméré, a székelyek még mindig bíztak bennük és támogatták is őket, mikor szavazattal, mikor egy pár hektár erdővel, mert ugye magyarok, hát kit támogatnánk, ha nem őket? December volt, hideg tél és Szátu Máréban, de nem Máréfalván, megérkezik Hungáriából egy kis köpcös, jó barna mutráju törpe, aki kéri a magyarokat, hogy a tulipán örökség ha eddig megmaradt akkor maradjon meg és 2018-ban cserében újra kapnak narancsot az itteni emberek is. Húúú hát milyen nagy kedv volt, mert ez a kis köpcös barna törpe Hungária akkori diktátora volt. 6%-ot adtak az udémérének az erdélyi magyarok, de ugye nem kell mondjam, cserébe fityiszt sem kaptak, nem hogy ótónómiát.  


Most várják a szegény székelyek és magyarok, hogy legyen 2018 ,hogy egyenek narancsot és hátha egyszer fityisz helyet ótónómiát kapnak. Talán egyszer ebbe beleunnak és jogot tanulnak és rájönnek, hogy nem kell ótónómia, mert az lepkefing, ide függetlenség, önrendelkezés kell. A mese folytatódik, de az udémérével-e? Na azt nem tudom, re remélem hogy nem. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here