Nem nyalok be a rendszernek! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2017. július 24., hétfő

Nem nyalok be a rendszernek!


Az erdélyi magyar politikában és a székelység körében is egyre jobban elterjedt a pártkatonaság és a független gondolkodású emberek szívtatása a rendszer által, hogy legyen minél több pártkatona, legyen több szavazat és a nemzeti összefogást tudják a pártok minél jobban gátolni, még azok is, akik a nemzeti összefogást hirdetik.

A napokban történt Tusványosi rendezvény után kifejtettem a véleményemet, ami a többségi társadalom véleményével nem egyezett és előkerültek azok a jelzők, amiket már kezdek elég jól megszokni. Milyen jelzőket tettek már rám: külföldnek kémkedő ügynök, fizetett provokátor, Soros bérenc, Simicska bérenc, Liberális idióta, Zsidó bérenc, annak ellenére, hogy kinyilvánítottam, hogy egyik párnak sem vagyok a fizetett katonája, nem vagyok hajlandó addig egyetlen egy magyar pártnak sem kampány munkát és elismerést sem adni, amig érdemben nem állnak ki a székely önrendelkezés mellett. Nem vagyok hajlandó a független gondolkodásmódomat sem a jobboldal sem a baloldal, Sem Orbán, sem Vona sem Gyurcsány sem más magyarországi politikai párt székelységet befolyásoló pártrendezvényein sem részt venni.

A továbbiakban sem fog érdekelni az, hogy a függetlenként gondolkodni nem képes emberek hogyan fognak köpködni, gyalázkodni, letiltani, a koromat firtatni, hogy még túl fiatal vagyok és a politikához nem értek mondatokat hallgatni, erre nekem mindenkitől az lesz a kérdésem 25-évesként ők mit tettek a székely önrendelkezés érdekében?!

Amit én teszek azt teljesen önszántamból teszem, senki kérésére sem, csak is a székely önrendelkezésért és a székely népért teszem, ezért soha nem kérek semmiféle dicséretet és elismerést sem csak annyit, hogy ki-ki lehetősége szerint álljon talpra és tegyen a Független Székelyföld elérése érdekében, aztán az sem érdekel engem a továbbiakban, hogy hogyan köpködnek minek neveznek.

A véleményemet továbbra is vállalni fogom, még ha ez sok embernek nem is fog tetszeni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here