Erdélyi magyar politikai prostitúció - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2017. augusztus 24., csütörtök

Erdélyi magyar politikai prostitúció


Az utóbbi pár évben az erdélyi magyar politikai pártok annyira egy népellenes, nemzetellenes politikát végeznek, hogy sokszor egyes pártelvtárs kijelentésétől az embernek hányingere lesz. Olyan érzésem van hetek óta, hogy a székely honossági beadványunk megmutatta az erdélyi magyar pártoknak azt az oldalukat, amit eddig eltitkoltak és ez a székelyellenesség és a székelység jogi kimutatásának a támadása. Olyan pártok is ezt tették, akikben láttunk lehetőséget a székely önrendelkezés elérésében is.  Minket hurrogott az erdélyi magyar média és a székely nevet bitorló Székely Nemzeti Tanács is akik egyértelműen világosan megtagadják a székelység létezést és a jászok és kunok mintájára a székelyeket is el akarják tüntetni, be akarják a magyar népbe olvasztani. De milyen jogon teszik ezt? Főleg úgy hogy nem is vállalták a székely identitásukat a népszámlálások alkalmával sem. Hogy miért? Hát minden párt és pártelvtárs román veszélyre hivatkozik és 2011-ben is az 1970-es évekbeli kommunista Ceausescu magyarellenességével riogatja a Székelyeket Izsák Balázs is aki a Székely Nemzeti Tanács kondukátora.Felmerült bennem a kérdés mit fognak ezek a pártok és szervezetek szólni, ha a székelységhez teljesen eljut ez a 2011-es székelyellenes kampány amit csináltak és kiderül, hogy hazudtak. Fogják e vállani a felelőséget? Képesek lesznek e egy összehívott Székely Nemzetgyűlésen bocsánatot kérni az álltaluk szembe köpött székelyekkel akik élni fognak azzal a lehetőségükkel, hogy a magyar nemzet részeként felvállalják a 2021-es népszámláláson a székelységüket? Na ezt majd akkor fogjuk meglátni.

Van egy nagyon régi mondás egy ősi mesterségről: ,,Aki kurvának áll ne csodálkozzon, hogy megbasszák!,, Na őket eddig senki nem kettyintette meg, lehet azért mert ismerik a másik mondást is hogy: ,,Aki korpa közé keveredik felfalják a disznók.,, Voltak próbálkozók, akik megpróbálták a prostik vezérét az UDMR-t megkettyinteni de elvéreztek pontosabban két ilyen próbálkozó volt az az első az MPP volt a második az EMNP.  Mind a fő prosti áldozata lettek és most úgy táncolnak ahogy a fő prosti ezt diktálja. Az MPP már szinte be is olvadt teljesen a fő prostiba és az EMNP is recsegve-ropogva, megtörve fejet hajtott a fő prostinak 2016. december. 11-én. Ekkor köpött szembe minket az EMNP is mikor egy bizonyos Magyarországi kondukátor és egy egyház parancsára.

Hogyan lehet ennek a fő prostinak és a friss szolgálóinak a kezébe adni a székely önrendelkezés ügyét, olyanoknak, akik Gyurcsánnyal, Mesterházykkal és egyébként a narancs oldalon is lévő volt KISZ tagok kommunista elvtársakkal barátkoznak. Ennek a rétegnek véleményem szerint minél előbb el kellene pusztulnia és végleg a sülyesztőbe kerüljön. Ezek az elvtársak nem képviselhetnek egy ilyen nemzeti ügyet! Szekusokkal volt kommunistákkal a székely önrendelkezés nem elérhető.   Komolytalanná teszik, ezek az emberek az egész törekvést ezért teljes mértékben el kell ezektől az álmagyar, román bérenc pártoktól, szervezetektől zárkózni és minden egyes lépésüket figyelni és elszámoltatni őket.


Én ezt teszem jó pár éve, kapok is támadást szinte naponta, fenyegetéseket is kapok, sőt volt eset, hogy még a házunkba is bejöttek ezek a csúszó mászó tetvek és provokálni akartak, őket elintézte a rendőrség. Tudatukra is adtam ezeknek az embereknek, hogy tolvajságukat jövőben sem fogom szó nélkül hagyni és bármilyen eszközzel meg fogom akadályozni, hogy komolytalanná tegyenek egy nemzeti ügyet vagy ebben az esetben egy ősi székely szimbólumot. Ezek ez emberek azt gondolják, hogy a fröcsögésük nem jut vissza hozzám... Hát a szerencsétlenek olyanoknak fröcsögnek, akit hozzájuk közelinek gondolnak. Most már 1 hiba és lépek. Nem fog rajtam a fenyegetőzés, nem fog rajtam a testi sértés sem, az üzengetés sem.  Tehát visszatérve a politikai prostitúcióra, ez nem lesz hosszú dolog mert oda foguk csapni minden olyan pártnak most már akik a szavukat nem tartják be. A törvények betartásával természetesen nem kell erőszakra gondolni, mert ez az ő asztaluk a székelyellenes magyar bőrbe bújt újszekus erdélyi magyar politikai pártok asztala. Ezen az asztalon nemzeti ügynek helye nincs csak is pénznek amiből ők szép vidáman élnek.   Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here