Nem szereted a Viktort? Soros és Simicska bérenc vagy ja és liberális is! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2017. augusztus 26., szombat

Nem szereted a Viktort? Soros és Simicska bérenc vagy ja és liberális is!


Az utóbbi pár hónapban tapasztaltam meg azt, hogy milyen az amikor a véleményed felvállalod és olyan dolgokkal vádolnak meg mint a Ceausescu rendszerben azok a székely és magyar emberek akik felemelték a szavukat az akkori rendszer ellen, vállalva azt hogy kopaszra nyírhassak és elverjék az ember talpát. Ez most egy kicsit változott, mert a fizikai támadást felváltotta a lelki támadás, a vádaskodás, gyanúsítgatás.

Lassan össze kell számolnom azokat a jelzőket, amit én magam is kapok a Székelyek Világszövetsége csoportban, azért hogy merek kritikát megfogalmazni a sokak által Széchenyi István és Horthy Miklós szintjére tett Orbán Viktorról. Ha ezt meg merem tenni, akkor már is Soros bérenc vagyok vagy liberális, vagy pedig Simicska csicskája. Mindig visszakérdezek ezeknek az embereknek, hogy ezt mire alapozzák? Természetesen egyértemű választ nem kapok csak azt, hogy székelyként szeretnem kellene Orbán Viktort és a Fideszt, mert annyi jót tettek értünk. Na hát ha tudnám mi az a jó? Anyagi támogatás a román állam által fenttartott UDMR (Rmdsz)-nek akik még pár éve Orbán Viktort szapulták Kolozsváron is? Vagy azért kellene szeretnem a Fideszt, hogy minden feltétel nélkül megszavazták Románia EU csatlakozását és egy pár évvel ezelőtt betartották Tőkés László kérését a véd hatalmi státuszt? Vagy szeretnem kellene azért a Fideszt mert a fiókpártjuk a KDNP-s Semjén Zsolt megtagadja a székelyeknek a jogi kimutatását Magyarországon? Vagy azért tán hogy el sem jönnek a Székely Szabadság Napjára a fideszesek mert nekik ez nem fontos?

2016. decemberében Orbán Viktor kampányolt az RMDSZ-nek Szatmárnémetiben úgy, hogy az Erdélyi Magyar Néppártot fenyegette meg a Fidesz, ha mernek indulni az RMDSZ ellen minden anyagi támogatást megvonnak a párttól. Mára már sajnos az EMNP is lassan az MPP helyzetében lesz, ami szinte teljesen beolvadt az UDMR-be, cserbe hagyva azokat az embereket, akik nem bíztak meg soha a románok által támogatott RMDSZ-ben. Lassan oda fogunk kerülni, nem lesz egy magyar vagy székely párt sem, akire lehessen szavazni, mert mind eladják magukat az UDMR-nek.

Többször kijelentettem a Székelyek Világszövetsége csoportban, jelenleg nincs olyan magyar párt, akire én szavaznék, vagy akinek a programjával teljes mértékben egyetértenék. Ezért nem tudok egy magyarországi párt mellett sem állást foglalni, mert mindegyik párt programjában találok jót és rosszat is. Talán majd akkor, amikor látom azt, hogy a székely önrendelkezés ügye fontos lesz valamelyik magyarországi pártnak is és mindent megtesznek azért, hogy ezt a székely nemzettársaikkal közösen elérjék. Jelenleg nem ezt tapasztaljuk. Sokszor úgy érzem, hogy játékszerei, kellékei vagyunk, mint Magyarországi, mint pedig a Romániai politikának. Teljesen egyértelmű az, hogy ha kampány van, lehet a román részről magyar és székelyellenességgel szavazatokat gyűjteni. Magyar részről pedig a negyed évszázada emlegetett jogalap nélküli autonómiával lehet elbolondítani az erdélyi magyarokat és székelyeket, tehát 4 évente tökéletesek vagyunk, mint a 2 országnak egy pár hétig, de igazán nemzeti politikát sem a Magyarország sem Románia nem végez. Ezért merem megkérdőjelezni, mint a két ország  jogállamiságát és azt hogy nemzeti politikát végeznek e vagy a pártérdekek erősebbek ennél.

A Székelyek Világszövetsége sokat van támadva természetesen, azért mert sokan próbálják az SZVSZ-t is valamelyik párt vagy szervezet irányába elmozdítani, de természetesen nem tudják, ezért jönnek a hőbörgések, pattogások elsősorban olyan pártkatonáktól, akik semmit le nem raktak az önrendelkezési törekvések asztalára, hanem mint egy szolgáló kiszolgálják a királyukat, vagy,,fára(jójukat),,. Rengetegszer leírtam a csoportban is amit mi teszünk az SZVSZ-el azt  a székelyekért tesszük, azokért akik létezni akarnak és létezni fognak a 2021-es népszámláláson is nem azokért a székely nevet bitorlókért akik románokkal riogatják a székelységet, azokat nem tartjuk székelyeknek azok ugyan olyan káros politikát végeznek a székelységre nézve mint a Bukaresti parlamentben üllő, álló vagy alvó lopotikusok.

Miért kellene mi is valamelyik párt mellé beállnunk? Senkinek az urai nem vagyunk, de a szolgái sem! Saját politikai ösvényt tapostunk ki, és mint egy ház építésénél az alapot megöntjük, aztán a téglákkal sorra építjük fel a házat. Persze ez nehezebb és időigényesebb, de ami fontos ebben az az erkölcs, mert ezt a politikai harcot, amit a székely önrendelkezésért teszünk, csak erkölcsileg tiszta emberekkel lehet véghezvinni. Nem  a nevünk ami fontos, nem is a Székelyek világszövetsége, hanem a cél amit csak úgy lehet elérni ha ezek a pártkatonák képesek megérteni azt, hogy akár Fideszes, Jobbikos, DK,MSZP,MIÉP, LMP, Liberálisok akarnak tenni a székely önrendelkezésért ezt pártoktól függetlenül engedni kell és erős gyomorral de engedni kell hogy segítsenek ha akarnak. Nem azt kell tenni, hogy ,,basszus ezek baloldali liberális taknyok,, -ezek ne segítsenek, hanem erőst gyomrot kell minden embernek ki edzeni, hogy az általa nem szimpatizált pártok és szervezetek is ha akarnak segíthessenek. Pontosan eszembe jut erről egy Tankcsapda szám amiben benne van a jelen politika igazsága:

,,  Lassan melegebb a helyzet mint a háborúban Bosznia
Ha szar a szitu hát oda kell baszni a hatalomnak és hogy
Jobb vagy bal az mindegy a kettő ugyanúgy szar
Hazudik éjjel hazudik nappal riogat a pénzzel riogat a pappal és ha
A félelmed nem ereszt el tudnod kell hogy
Nem a Pannon nem is a Westel ami napról napra tesztel hanem
A halál meg az élet meg a széjjelbaszott közélet
Nem a pornó nem is az erotika ami gusztustalan az a politika

Szavakkal és tettel tele gyűlölettel... gyűlölettel...,,


2 megjegyzés:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here