Oh, te szegény Kelemen, az oláh köpköd, de szemtelen! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2017. augusztus 12., szombat

Oh, te szegény Kelemen, az oláh köpköd, de szemtelen!


Az UDMR – sheriff aki szinte teljesen szakasztott mása az elődjének Markó elvtársnak a román nacionalisták célkeresztje lett, ezt felkapta még az állítólagos UDMR ellenzék lapjai is. Nagyon sok erdélyi magyar felháborodott, hogy hogyan lehet ezt az ártatlan, tisztességes, becsületes román állampolgárt támadni, hiszen nemzeti érdekeket véd a párjával lassan 28 éve. Igaz nagyon meg kell érte szenvedjen, mert szegényekkel senki sem akar koalícióra lépni, ezért inkább ők, mint egy jó román hazafi beférkőznek az éppen aktuális kormány pártokba.

Komolyan mondom, már vártam azt az időt, hogy egyszer a nagyon magyarbarát és magyar szerető párt a Nagy Románia Párt kerüljön kormányra, hogy lássuk meg azt, hogy hogyan tudnának oda beférkőzni. Talán egy kis székelyellenes beszéd egy kis bozgorozással talán sikerülne nekik. Na szegénynek vissza akarják venni a Románia Csillaga kitüntetését amit van ötletem, hogy miért kapott. A negyed évszázada 4 évente ígérgetett székely autonómia igényre mondott ,,Még nem aktuális,, szavaiért.

Foto: evz.ro

           Szegény Kelemen ilyen jó román állampolgár és még az is kérik, hogy a román állampolgárságáról mondjon le
? Hát ez felháborító! Ma meg is sirattam szegényt, ilyen sírást csak akkor csináltam mikor Vadim Tudort temették és túl szűk volt a gödör és nem fért el egy akkora magyarbarát ember, mint az öreg Tudor bácsi. Ebből a Hunorból nemzeti hőst kell csinálni hát, ha nem tudunk román nemzeti hőst, akkor kérjük meg Orbán Viktort, hogy legalább egy Kossuth –díjat majd juttasson a szegény Hunornak, mert megérdemli.


Javaslom a médiának hogy adják tovább a CNN, BBC, Euronews és hogy ki ne felejtsem a legfontosabbakat Antena3, Realitatea Tv és Romania TV-nek is. Sírjon az erdélyi magyar, Hunornak nem lesz csillaga

Románia Csillaga


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here