Dan Tănasă este membru al UDMR sau SRI? - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2017. szeptember 6., szerda

Dan Tănasă este membru al UDMR sau SRI?

Dan Tănasă este un om provocator anti maghiar rasist și șovinist cine a fost membru in UDMR. Acuma are un blog plin cu articole de presă anti maghiare și cu fapte anticonstituționale care încalcă articolul 6. –dreptul la identitate.

 1) Statul recunoaşte şi garantează persoanelor aparţinând minorităţilor naţionale dreptul la păstrarea, la dezvoltarea şi la exprimarea identităţii lor etnice, culturale, lingvistice şi religioase.
(2) Măsurile de protecţie luate de stat pentru păstrarea, dezvoltarea şi exprimarea identităţii persoanelor aparţinând minorităţilor naţionale trebuie să fie conforme cu principiile de egalitate şi de nediscriminare în raport cu ceilalţi cetăţeni români.  <script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
  <ins class="adsbygoogle"
     style="display:block; text-align:center;"
     data-ad-layout="in-article"
     data-ad-format="fluid"
     data-ad-client="ca-pub-5630489420075223"
     data-ad-slot="3839434329"></ins>
  <script>
     (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
  </script>
  KÓDRÉSZLET MÁSOLÁSA

  Știim că Dan Tănasă au făcut multe plângeri penale împortiva limbii maghiare și  împotriva inscripțiile maghiare ale multe orașe și comune in Ținutul Secuiesc. Se poate pentru el cel mai important lucru este ca să fie ură între românii și secui care sunt în Ținutul Secuiesc majorități.

  Dragă Tönászö Dani, aici noi SECUI suntem native nu voi care ați venit din Albania ca căprari. Noi avem orașe construie numai de SECUI...Nu daci, SECUI! Odorhei SECUIESC unde sunt  cei mai gustoși mititei și Cristuru SECUIESC unde sunt cei mai gustoși cremvusti. De ce nu sunt numite acestei orașe Odorhei Dacilor sau Cristuru Dacilor. Pentru ca aici nu au fost niciodata daci. Vreu să te informez pe tine că este un drept internațional care este OBLIGATORIU și la voi românii, asta este dreptul pentru autodeterminare.

  Principiul autodeterminării națiunilor sau a unui popor este un principiu al dreptului internațional al dreptului națiunilor și al națiunilor de a-și determina singurul curs al propriilor dezvoltări politice, economice, culturale și sociale, fără intervenții directe sau indirecte din exterior. Principiul constituie o normă generală care produce efecte juridice pentru întreaga comunitate de stat. Deci dacă secui vor să trăiască într-o regiune independentă prin lege  avem  acest drept precum nici bucureștenii nu sunt obligați trăiască în România Vezi puțin constituția României art.20/2!


  Mulți dintre voi au scris că secui nu mai există... În legătura cu aceasta îți propun să vizitez un monument din orașul Kolozsvár care a fost ridicat în memoria lui Ion Rațiu care pe  23 Mai 1894 a afirmat  ,,Existența unui popor nu se discuta, se afirmă!,,
  Nincsenek megjegyzések:

  Megjegyzés küldése

  Post Bottom Ad

  Responsive Ads Here