Óriáskürtőssel várja Brassóba a Steaua szurkolóit a Sespi OSK klub -Nem vicc! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2017. szeptember 26., kedd

Óriáskürtőssel várja Brassóba a Steaua szurkolóit a Sespi OSK klub -Nem vicc!

FCSB focicsapat szurkolói óriás kürtőst kapnak az OSK Sepsi vezetőségétől a vasárnapi mérkőzés előtt, amelyre Brassóban kerül sor. Diószegi László, a Sespi OSK klub tulajdonosa szerint a cukormázas, diós székely kürtőskalács körülbelül 15 méter hosszú lesz és egy nappal a meccs előtt készül majd el a Sepsiszentgyörgyön megrendezésre kerülő édességfesztiválon.

„Úgy gondoltuk, hogy ez egy szép gesztus lenne, hogy kürtőskalácsot ajándékozzunk a Steaua szurkolóinak, akik Brassóba érkeznek vasárnap. Az OSK számára ez az elmúlt 3-4 év legizgalmasabb mérkőzése lesz, és azt szeretnénk, hogy a szurkolók és a játékosok is érezzék azt, hogy mi vendégszeretők vagyunk.

Foto: Krónika.ro


Ezzel a gesztussal a szurkolóknak szeretnénk kedveskedni, hiszen nagyrészt róluk szól a futball, a vezetők jönnek és mennek, de a szurkolók mindig hűek maradnak a csapatukhoz”- nyilatkozta Diószegi. A tulajdonos még azt is hozzátette, hogy a kürtős elkészítésében 15-20 személy fog segédkezni. „A jövőben el szeretnénk készíteni a világ legnagyobb kalácsát is, amivel a bevonulhatunk a rekordok könyvébe.”- tett hozzá. (agerpres) 

Véleményünk szerint a kedvesség nagyon fontos, még a Steaua csapat szurkolói tábora felé is, lehet következő találkozás alkalmával ők egy-egy tányér túrós puliszkával vagy ciorba de burta -val várják a székely csapatot. Ezzel a cselekedettel a székely vendégszeretet is bemutatja a Sepsi OSK tulajdonosa annak a népnek akiknek a szájukon általában a ,,ki a magyarokkal az országból,, szokott hangzani.* szerk.megj.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here