Tartsunk össze elvtársak, avagy most már nem jó az MSZP? - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2017. szeptember 23., szombat

Tartsunk össze elvtársak, avagy most már nem jó az MSZP?


Jó pár éve figyelem ennek az Erdélyben és Székelyföldön RMDSZ-nek nevezett szervet ,,tevékenységét,, és az kell mondanom, hogy csak egy dologhoz tudnám hasonlítani őket, ami a legősibb mesterségek között is szerepel. Ez a prostitúció! Hogy miért ehhez, azt itt szépen leírom és alátámasztom bizonyítékokkal mindenkinek.


Menjünk vissza az időben egészen 2004-ig mikor még a ,,fel vörösök proletárok,, kora volt. Dübörgött a Gyurcsányizmus és a gyűlölet kampány a külhoni magyarság irányában és a sokak által ismert Markó Béla kampányba kezd az autonómiáért… de kivel? Nem a Fidesszel, de nem is más párttal, hanem az MSZP-vel és Gyurcsány Ferenccel, aki akkor felelős volt a minket érintő gyülöletkampányban. 

Itt még dúlt a szerelem az elvtársak között

Telik az idő és Kolozsváron nagy UDMR-bulit tartanak, ahová természetesen meghívót kapott az MSZP is és eljött Mesterházy Attila Mátyás királyunk városába, de tudjuk már, hogy 2004-után nem voltak olyan szívesen látott vendégek még Kolozsváron sem, mert néhány ember összegyűlt az UMDR buli helyszínén és nem akarták beengedni az elvtársakat a buliba. Na nézzük csak meg hogyan fogadták őket ;) 


 Természetesen minden szavazáskor összetartottak az elvtársak, és ha bárki bármelyik félt kérdőre vonta, akkor gúnyosan és szinte kárörvendő módon az ember arcába röhögtek, vagy habzó szájjal ordítottak felénk, a hatalomtól megszédült elvtársak. Nézzük csak meg szintén a kolozsvári buli után hogyan reagált Markó elvtárs a Mesterházy útját álló tömeg felé. 


A testvéri viszony talán mára már megromlott pedig akkor még a mai liberálisok és LMBTQ-tagok is büszkék lennének Markó és Mesterházy csókjára, ami a szabályosan gondolkodó emberek szemét már-már kiégeti. Ismerős, valahonnan, de honnan is?  
Back in the USSR? Markó és Mesterházy elvtársi üdvözlő csókja

Tehát most van egy ilyen képviseletünk, mint az UDMR amelyik bologató kiskutyaként viselkedik azelnyomó hatalom mellett, igy nem lehet magyar érdekeket képviselni. Néha az a megoldás, hogy oda kell csapni az asztalra és megmondani a román képviselőknek, hogy baszki nincs igazatok, itt vannak ezek a nemzetközi törvények tartsátok be és ideje lenne a százéves igéreteiteket is betartsátok és akkor ezek a székelyek is befognák a szájukat és nem lenne olyan gyűlölet egymás között....Na de sajnos ezt nem merik vagy nem akarják megtenni. A templomokban kampányolnak, papokat tartanak fent, hogy a székelységet és az erdélyi magyarság szavazatait megszerezzék. Itt egy ilyen pap amiről én is beszélek.


Hol tartunk most 2017-ben elég csak ennyit mutatnom és azt kijelenthetem, hogy az UDMR-vel való kacérkodás a Fidesz szégyene lesz hamarosan. 

Itt volt az igazi csalódás Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here