Amikor a DK a határon túli magyar állampolgárt csak másodosztályú állampolgárrá változtatná. - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2017. október 31., kedd

Amikor a DK a határon túli magyar állampolgárt csak másodosztályú állampolgárrá változtatná.


Őszintén kérdem Önöket kedves Olvasóink, hogy megbocsájtják nekünk azt, ha Gyurcsány Ferenc neve elé a tetű nemzetáruló jelzőt tesszük? -  Ma délután indult el a DK kampánynak új fejezete, egy kőbányai rendezvényen, ahol Gyurcsányék aláírásgyűjtésbe kezdenek a kettős magyar állampolgárok szavazati jogának visszavonásáért.

Megfogalmazódik ez bennünk, hogy a tetű nemzetárulóknak ez nem jut eszében, hogy diszkriminatív cselekmény az, amit tesznek? Ha, valaki egy állam állampolgára annak joga van szavazni is mivel nem léteznek olyanok, hogy első rendű és másodrendű állampolgárok. A mai Magyarországi választási rendszerben vannak hibák ez tény. Hibának gondoljuk az is, hogy nem megengedett a külföldön dolgozó magyar állampolgároknak az, hogy hozzánk hasonlóan levélben is le tudják adni a szavazatukat, ezt is egyféle megkülönböztetésnek véljük, de ezen lehetne bármikor javítani.

Reménykedjünk ez is megtörténik, mert ez nyilvánvalóan nagyobb elfogódottságot adna a mi szavazásunk mellett is, mivel ezzel nem tudnának feljönni azok a pártok akik jogosan igazságtalannak tartják azt, hogy egy külföldön dolgozó magyar állampolgár az nem tud levélben szavazni és mi tudunk.

Magyarországi kormány ellenzéki olvasónk szerint
Magyarországon 2006-ban megmutattuk, hogy az erőszakos MSZP, kormány ellen is fel lehet és kell lépni. Forradalmi hangulat volt akkor, igaz utána sajnos a jelenlegi kormány jött, de Gyurcsány ma csak egy reality szájhős, ahogyan többen a mai kormány tagok között is. 
 Van hiba a mai kormányban ez is tény és mai kormány ellenzékeinek nagy része elismeri azt, hogy a mai kormány még mindig jobb, mint a Gyurcsány kormány, de van még hová fejlődnie.


A DK, mint tudjuk az Európai Egyesült Államokat szeretné létrehozni kerítésbontással és migránsok betelepítésével kampányol, azokon a fórumokon ahol még őket komolyan veszik. Reméljük őszintén, hogy a DK oda kerül ahová való. ,,A béka feneke alá!,,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here