Fáznak az SZNT-sek - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2017. október 26., csütörtök

Fáznak az SZNT-sek


A sok autonómiás mese után így tél eleje előtt kezdtek fázni az SZNT-sek és máglyákat szeretnének gyújtani ahol talán azokat a hazudozó árulókat szeretnék elégetni, akik felelősek a székely nemzet jogi eltüntetésében is.  

Az eredeti tervekben még anno Székelyföld határait szerették volna kivilágítani úgy, hogy ez nem sikerült most ott gyújtanak tüzet ahol érnek, lehet ez domboldal, lehet ez foci pálya mindegy csak égjen a fa, mert most jó olcsó és az erre rászoruló szegény emberek is meg tudják vásárolni.

Még autonómia nincs (hát hogy is lenne) és meghirdették a Székelyföld Autonómiájának napját Október 27-re.,, Minden népnek van ünnepe/ünnepei. Egy nap, amely az egész közösségé. Természetes az, hogy a székelyeknek is van. Amikor a közösség minden tagja megnyilvánulhat, jelenlétével kifejezheti akaratát. Üzenet ez, jelzés, hogy eleven, céltudatos közösség vagyunk. Egy nap, amikor az újsághírek, riportok, rólunk, székelyekről szólnak.,, - írják ezt az SZNT-sek  a közösségi oldalukon elfelejtkezve arról, hogy csak 1665-székely létezik és ők nem részei a székely népnek csak a székely nevet bitorolják jogtalanul.

Reméljük azokat is szeretettel várják a máglyarakások mellé, akiktől kunyerálják a jogalap nélküli autonómiát. Lehet pár ezer embert ezzel meg tudnak etetni, de a székely embereket nem tudják. Kedves SZNT tagok ettől meg fog oldódni az autonómiátok, ha tüzet gyújtotok és egyet imádkoztok? Mert ha igen akkor felajánlunk egy alig használt fabudit erre a célra.


Mi gondolkodunk, dolgozunk az önrendelkezésért és nem az autonómiáért. Mi nem fázunk, mert a székely ember csak akkor fázik, mikor nem látják.  


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here