Magyarországi politika, avagy amiről jobb lenne leszokni. - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2017. október 24., kedd

Magyarországi politika, avagy amiről jobb lenne leszokni.


Hihetetlen mi folyik ott. Nyugdíjas fizetett fideszesek VS provokálók, akik a szabad véleménynyilvánítási jogukra hivatkozva szabadon provokálhatnak. Ki a hibás? Mind a két tábor! 1. Egy 1956-os megemlékezést bármilyen oldal, bármilyen politikai párt végzi, nem szabadna megzavarni, akár a Fidesz akár a Jobbik akár az LMP vagy tudom is én melyik párt teszi ezt. 2.A másik dolog az ilyen hosszú nyelvvel rendelkező fizetett pártkatonák sem támadhatnak meg senkit sem, főleg a sajtó képviselőit nem, akik a munkájukat végzik. 

bbj.hu


A provokálókat sem verjük szét, hanem a rendezvényt felügyelő rendőrökkel szépen elvezessük őket. Ez, ami van a jelenlegi magyar politikában az egyszerűen undorító, ilyen gyűlölet, ilyen rosszindulat és ilyen választási rendszer szerintem még Pápua Új-Guineában sincs. Egymás plakátjait letépni, lefesteni, a parlamentben éppen hogy nem az egyik a más ellenzékét elküldeni a kúrva anyujába. Hát ez a XXI. század? Visszamegyünk a kőkorba? Mi lesz ez után? Nyílvános kivégzések az utcákon? Az ilyen csetepaték kirobbantóit a rendőrök úgy seggbe kellene rúgjak, hogy egy hétig apró szeget szarjanak. Mert egy ennyi diktatúra nem ártana egyik tábornak sem.1 megjegyzés:

  1. Ezek nem újságírók, hanem fizetett provokátorok.Innentöl kezdve sajnos nem tudom figyelni ezt a fórumot.Minden jót A Szabad Székelyföldnek!

    VálaszTörlés

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here