Székelyföld gazdaságát elősegítő javaslat? - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2017. október 7., szombat

Székelyföld gazdaságát elősegítő javaslat?


Mint azt nagyon sokan tudjuk, Székelyföldet a Román állam direkt módon tartja az egyik legszegényebb régiónak, de ezen lehet-e változtatni a román állam jóváhagyása nélkül? Természetesen lehet, mivel már rengeteg lehetőség van az ipar, mezőgazdaság és turizmus fejlesztésére. Sokan kérdezheti, hogy hogyan szedjünk elé ennyi pénzt? Természetesen erre is van egy válasz és ezt a választ a számítógépes világ adja meg nekünk.Biztos többen hallottak már a Bitcoinról ami egy innovatív fizetési hálózat és egy újfajta pénz, ami hihetetlen sikereket ér el világszerte, sőt már Budapesten is taxi vállalatoknál is lehet fizetni bitcoinban. Mit is kell tudni a Bitcoinról?

A Bitcoin működéséhez peer-to-peer technológiát használ, központi hatalom vagy bankok nélkül; a tranzakciók kezelése és a bitcoinok kibocsátása a hálózat közössége által történik. A Bitcoin nyílt forráskódú, konstrukciója nyilvános, senki sem birtokolja és irányítja, ugyanakkor bárki hozzájárulhat fejlődéséhez. Számos egyedi tulajdonsága révén olyan izgalmas használati módokat biztosít, amelyeket korábban egy fizetési rendszer sem tett lehetővé.

Székelyföldön érdemes lenne elgondolkodni a Bitcoin bányászaton, hiszen ez lassan jobb befektetés, mint az arany. Rengeteget javulhatna a székely emberek életszínvonala, ha ezt a rendszert el lehetne terjeszteni Székelyföld szerte. Ebben természetesen be kell fektetni összegeket a Bitcoin bányász számítógépek beszerzésére, de ennek a befektetésnek az összegét többszörösen visszahozza. Ezt a rendszert a Bitcoinról szóló videóban elég jól megmagyarázzák és erre rengeteg fórum van ahol segítenek ezt a rendszert elindítani, természetesen magyar oldalak is. Ez már nem a jövő ez a jelen, csak az a kérdés mennyire vagyunk nyitottak mi székelyek is az ilyen már bizonyítottan működő dolgok megismerésére?Véleményem szerint megéri ezeket a fórumokat átnézni és a Bitcoin bányászattal foglalkozó emberektől érdeklődni erről a lehetőségről.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here