Nemzeti Konzultációt indított az MVSZ a trianoni diktátum felülvizsgálatára - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2017. november 4., szombat

Nemzeti Konzultációt indított az MVSZ a trianoni diktátum felülvizsgálatára

A Magyarok Világszövetsége (MVSZ) Nemzeti Konzultációt indított a trianoni diktátum felülvizsgálatára és felszámolására. Aláírásgyűjtésekre is sor kerül és a végső cél a 2 millió aláírás. Az aláírások célja az, hogy felkérjék a Magyar Államot, hogy forduljon nemzetközi bírósághoz és támadja meg a trianoni diktátumot, ami sérti a népek önrendelkezési jogát.

Az MVSZ erre olyan megbízható önkéntes embereket, szervezeteket keres, akik vállalnának aláírásgyűjtést Magyarországon. Természetesen erdélyi és székelyföldiek is aláírhatják az íveket viszont az aláírásgyűjtés Magyarországon fog folyni, tehát bárki, aki alá szeretné írni az megteheti az Astoriánál található Magyarok Házában. CímBudapest, Semmelweis u. 3, 1052 Magyarország)
Az aláírásgyűjtést a Székelyek Világszövetsége is támogatja és kérjük a szimpatizánsainkat, hogy aki Magyarországon tartózkodik, az írja alá az ívet és minél több ismerősének szóljon, hogy tegye meg ezt. Az aláírások az utcán is lesznek gyűjtve, ezeknek az aláírásgyűjtő helyeknek a hollétéről a Székelyek Világszövetsége is fogja tájékoztatni az aláírókat. 

Székelyek Világszövetsége Sajtószolgálata
2 megjegyzés:

  1. online lehetöséget is kérek ha lehetséges mert szeretném támogatni aláirásommal a kezdeményezést

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tisztelt Árpád Tamás online lehetőség sajnos nincs. A Budapest, Semmelweis u. 3, 1052 címen a Magyarok Házában alá lehet írni sőt aláírás gyűjtést is lehet válalni.

      Törlés

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here