Către Dan Tănasă! (Románul tudóknak) - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2017. november 26., vasárnap

Către Dan Tănasă! (Románul tudóknak)


Promovarea și provocarea la ură pe paginile dvs. sunt la baza fiecărui articol care apare sub pretextul dvs. de a fi apărătorul de drept a "legilor șoviniste" anti- maghiare, de pe teritoriul Ardealului în majoritate din Szekelyland. 
Nu știm dacă aveți vreo pregătire de translator Româno- Maghiar(suntem convinși că nu), deoarece atacurile respective sunt fără temei. Sub deviza instituțiilor "Primărie" este tradusă in limba maghiară la "Polgarmesteri Hivatal" dar traducerea "Községháza" se referă la clădire și nu la instituție așa ca traducerea in limba romană nu este validă, dacă doriți un atac pe baza legii și nu a "provocării" atacurile dvs. ar trebuii sa fie împotriva traducerilor în limba romană.
 Organizația Mondiala a Secuilor(OMAS), cu sediul permanent în Dallas, TX, nu v-a tolera nici o provocare anti- maghiară de nici un fel mai ales cele care sunt legate direct sau indirect de Szekelyland(unde populația maghiară este de 80%). Documentarea postărilor dvs. anti- maghiare precum a simpatizanților dvs. sunt și vor fii documentate incontinuare. Dacă aceste provocări nu sunt oprite noi suntem pregătiți(și legal) să facem plângeri penale zilnice(dacă este cazul) către Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.
Insula șerpiilor este București unde civilizație este egal cu ură!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here