ÉLETMENTŐ SOS ERDÉLYBŐL - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2017. november 19., vasárnap

ÉLETMENTŐ SOS ERDÉLYBŐL


ÉLETMENTŐ FELHÍVÁS !!!
Kedves barátom Salamon János írt Csíkországból egy segélykérő levelet .

A 82 éves Hozó Józsi bácsi, Csíkszeredától 5 km.-re , Fitod , Iskola ut 84 . szám alatt lakik iszonyatos, sanyarú körülmények között. 520 !!! Lej nyugdíjából alig tengődik /egyedül. Víz, villany, fűtés nincs a 160 éves düledező házban. Virágot árul, , nem panaszkodik...de EZT A TELET OTT AZ ISZONYAT HIDEGBEN NEM BIZTOS, HOGY ÁTVÉSZELI.. A HÁZBAN MOST 4 FOK VAN, MÉG KÁLYHA SINCS !!!! SEGÍTSÜNK !!!
Kérlek olvasd el a levelet és ha tudsz, ne tétovázz !

„Életmentő felhívás! Kérünk szépen minden jóhiszemű embertársunkat - Segítsetek, hogy segíthessünk - a székelyföldi Hozó József bácsi siralmas létfenntartási életkörülményeinek enyhítésén! Józsi bácsi 82. éves, Csíkszeredától 5 km.-re, Csíkszentlélek községhez tartozó, Fitod faluban lakik, az Iskola Utca, 84 szám alatti romos-állapotban lévő házban. Sajnos magányosan éldegél, családja nincsen és támasza - a Jóisten és az emberi összefogás által Mi! A mellékelt felvételek - a siralmas lakhatási életkörülményeit bizonyítják - villanyáram és víz nincs bevezetve /ivóvizet a szomszéd visz neki/, meleg étele ritkán van és krónikus-betegsége, időskori-tünetei miatt is - nagyon legyengült állapotban van. Aki tud segíteni - inkább pénzadománnyal segítsen, mert a 150 160 éves omladozó házában, a nyílászárókat kell sürgősen rendbe tegyük /2 ablak és 2 ajtó keretestől/ és a fűtési körülményeit kell biztosítsuk - egy megfelelő főző-melegítő csempekályhát, tűzifát kell vásároljunk és tartalékoljunk számára a téli időszakra! A felajánlott adományokból, a Jóska bácsi lakásának lakhatóvá tételét és életkörülményeinek jó-irányú kivitelezését vállalták és segítik a következő személyek:

- Csíkszeredából - Petres Márta, Szőcs Harold és Salamon János. Fitodból - Bánfi Emil. - Győrből - Pál Anna Kérjük szépen segítsenek Jóska bácsi sorsának jobbá-tételében és szerény-adományaikat a következő bankszámlára utalni:

Euros számla :
BRDEROBU
RO39BRDE210SV45851622100 Pál Anna.

Lejes számla RO97BRDE210SV03670012100 Pál Anna
1 megjegyzés:

  1. Szégyen és Gyalázat, románok!!!! De annak is legyen szégyen akik pocskondiázzák Erdélyt, Székelyföldet..... a tolvaj, hazaáruló "politikusok" kik nemzetgyilkosokká váltak megtették a maguk bűneit, hogy a magyarok egymásnak essenek. Dec. elején kapok pénzt, küldök hogy egy cseppet könnyebb legyen. Adni addig amíg lehet.

    VálaszTörlés

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here