Fórumot és sajtótájékoztatót tart a Székelyek Világszövetsége december 1-én, Budapesten a Bujdosó Székely Vendéglő címertermében - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2017. november 17., péntek

Fórumot és sajtótájékoztatót tart a Székelyek Világszövetsége december 1-én, Budapesten a Bujdosó Székely Vendéglő címertermében


Budapesten tart nyilvános fórumot december 1-én a Székelyek Világszövetsége a székely-katalán helyzettel kapcsolatosan a Bujdosó Székely Vendéglő címertermében és itt kezdődik el a székelység honos néppé való nyilvánításának kezdő rendezvénye is ahová a sajtó képviselőit is meghívja az SZVSZ.

Az eseményt az ,,Élni vagy éldegélni,, címre keresztelték mivel a cím szorosan kötődik a fórumon megtartandó előadásokhoz. A Székelyek Világszövetsége több magyarországi parlamenti képviselőt és parlamenten kívüli pártok vezetőit is meghívja az eseményre, hogy biztosítsák őket, hogy szó sincs az erdélyi magyar és a magyarországi médiában közzétett alaptalan vádaskodásokra, miszerint a székely honossággal megosztanák a magyar nemzetet.

A Székelyek Világszövetsége több tagja is előadást fog tartani és az eseményre más székelységgel foglalkozó szervezetet is meghívtak, többek közt olyanokat is akik vádaskodtak, lehetőséget adva mindenki számára, hogy ezzel kapcsolatban mondják el a véleményüket.


A Székelyek Világszövetsége számít a sajtó jelenlétére, mint a kormány, mint a kormány ellenzéki oldal médiáira is ahol a feltett kérdésekre a Székelyek Világszövetsége képviselői válaszolni fognak. További minden olyan ember szeretettel várnak akik aláírásukkal támogatnák a székely honosság ügyét. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here