Javulni kezdett a Fitódi Jóska bácsi életkörülménye, a székely kalákás csapatnak köszönhetően - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2017. november 28., kedd

Javulni kezdett a Fitódi Jóska bácsi életkörülménye, a székely kalákás csapatnak köszönhetően


Több cikkünkben is beszámoltunk a Fitódi idős Jóska bácsiról, aki nagyon borzasztó körülmények között élte az életét és a 80 fölött járó bácsi a munkát idős kora ellenére sem vetette meg. Jóska bácsiért egy komoly összefogás lett, már a Csiksomlyói búcsú idején a Székelyek Világszövetsége is felhívást tett közzé, hogy aki tudja, támogassa az idős bácsit.


Forrás: Pál Anna Facebook oldala

Jóska bácsi életkörülményeit az adományokból sikerült egy kicsit javítani, de a továbbiakban is szükség lesz adományokra a lakásának rendbetételéhez. Minden székely ember életét jobbá kell tenni. Jóska bácsi csak egy, de ez az összefogás felnyitja az emberek szemét és a kicsiből is egy kicsit próbáljunk a rászorultaknak juttatni. Isten áldása legyen azokon, akik segítenek.


Szerkesztőségünk is meg fogja keresni az idős Jóska bácsit és készen állunk a hasonló sorsban élő székely emberek megsegítésére szánt felhívásokat közzétenni. 

Támogatni lehet Jóska bácsit az alábbi számlákon:

Euros számla : 
BRDEROBU
RO39BRDE210SV45851622100 Pál Anna.
Lejes számla RO97BRDE210SV03670012100 Pál Anna

Forrás: Pál Anna Facebook oldala
Forrás: Pál Anna Facebook oldala
Forrás: Pál Anna Facebook oldala

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here