Oláhok jönnek provokálni December 1-én Sepsiszentgyörgyre. - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2017. november 20., hétfő

Oláhok jönnek provokálni December 1-én Sepsiszentgyörgyre.A nyíltan magyar és székelyellenes rasszista Noua Dreapta jön december 1-én ünnepelni Székelyföldre. A Noua Dreapta szinte minden év december 1-én a székelységet szeretné provokálni, mikor a tömeggyilkos Avram Iancu képeivel bocskorba bújva vonulnak Sepsiszentgyörgyön, mikor meg a ,,kifelé a magyarokkal az országból!,, jelzőket ordítják.

Szerintük a székelységnek is ünnepelniük kell Erdély Romániához csatolását és a székely és magyarok naponta történő gyalázását. Köszönjük szépen, de nekünk december 1 nem az ünnepünk és mi székelyek nem járultunk hozzá Erdély Romániához való csatolásához. A románokat nem tartjuk testvéreinknek csak szomszédoknak, akik aljas módon rá próbálnak települni a szomszédok területére, vagy mint a szarkák más fészkében költeni ki a fiókájukat. Nem fogunk velük ünnepelni, mivel ez számunkra nem ünnep hanem egyenesen egy gyásznap ahol nem a ,,tricolor,, számunkra a megfelelő szimbólum  hanem a gyász színe, a fekete zászló.

Folyamatosan azzal jönnek, román állampolgárok vagyunk tehát ez által románoknak tekintetnek minket. Mi azonban soha nem kértük a ránk erőltetett, sőt szégyennek tartott román állampolgárságot. Nagyon szívesen lemondunk róla, amikor elértük az önrendelkezést, mert nincs szükségünk rá. Nem kívánjuk a számunkra idegen román nyelvet használni, mert mi már megszoktuk azt, hogy emberi nyelven beszélünk tehát magyarul. Nem kívánunk összevegyülni a románsággal, mert az tudjuk káros a saját nemzettudatunkra nézve.


Tehát ha jönnek ünnepelni akkor ne várják azt, hogy mi is bocskort húzunk fel és Csád Köztársaság zászlojával a kezünkben ünnepeljünk egy olyan napot ami számunkra gyásznap!


1 megjegyzés:

  1. Mindenkit szeretettel varunk csak nem ostorral a kezben,ugye kedves Roman kuldottek,...

    VálaszTörlés

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here