Az UDMR, akiktől már szabadulna az erdélyi magyarság és a székelység is? - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2017. december 25., hétfő

Az UDMR, akiktől már szabadulna az erdélyi magyarság és a székelység is?

Az UDMR nevű magyar (szerk.megj. román érdekeket szolgáló) szervezet tagjai vakarhatják a fejüket a napokban, ugyanis a román bíróság egy olyan döntést hozott, amiből nehezen fognak tudni kibújni és ebben akár a szervezet is belebukhat.  

Az UDMRT-t az Átlátszó Erdély portál perelte be, miután a szövetség elutasította, hogy a gazdálkodására vonatkozó részletes tájékoztatásokat közöljön. A portál azt szerette volna megtudni, hogy mire költötte a szövetség azt a mintegy 28 millió eurónak (8,68 milliárd forint) megfelelő összeget, amelyet az az utóbbi hat évben az erdélyi magyar nemzeti közösség képviselőjeként kapott a román költségvetésből.

A törvényszék arra kötelezte az UDMR-t, hogy közölje a tulajdonában álló ingatlanok listáját, valamint azt is, hogy kitől, mikor, mennyiért vásárolta ezeket, közölje a bérelt ingatlanok listáját, valamint azt is, hogy kitől mennyiért bérli ezeket.


Kovács Péter az UDMR (RMDSZ) képviselője korábban azt nyilatkozta, hogy azt a pénzt nem az erdélyi magyarság és székelység kapja a román államtól, hanem az UDMR. A szervezet azt is elfelejti közölni, hogy a Magyar Kormány mennyivel támogatja az erdélyi magyarságot. Erről az UDMR weboldalán sem találtunk semmi adatot. Foto: Lokal 

2 megjegyzés:

  1. Mire mire...hát hol ide hol oda szavaztak, hogy pozícióba maradjanak.
    A zudemeré most id érdekszevezet de már csak a maguk testöleti érdekeik ért dolgoznak...hogy megtarhassák a velünk megszavaztatott és megszerzett zsíros hivatalukat.

    VálaszTörlés
  2. Karácsony van, ezért BARMOK között kelünk-fekszünk és kell hallgassuk a BAROMI szövegeiket..

    VálaszTörlés

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here