A román miniszterelnök és a Cavinton Forte esete - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. január 13., szombat

A román miniszterelnök és a Cavinton Forte esete


A román miniszterelnök, hogy egy kicsit még nacionalistábbnak tűnjön azt gondolta, hogy a román hazafiak között most jól  be fog akasztani a székelyeknek. Nyilván reggel mikor készült a Reatitatea tévében interjút adni elfelejtette bevenni a Cavinton forte piruláját így megfutott a vér az agyában és azt mondta, hogy fel kéne akasztani a székelyeket a zászlojuk mellé.

            Na álljon csak meg a verekedés miniszterelnök elvtárs, ez itt nem úgy működik, hogy csak akasztunk. Honnan annyi kötelet ember, nincs annyi lent Mordorban, hogy elég legyen 750 000 székelynek. Ha meg is kéne vásároljon annyit a Román állam lehet őt akasztanák fel mert az annyi pénzbe kerülne, hogy a Ferentári román állampolgár a puliszkát a puliszkával enné és fingani nem tudna!

            Na de ahogy az oláh mondaná üzenjük neki, hogy ,,Hai, hai Mihai,, de a belednek akkor tekenőt hozzál. Közben a szerkesztőségünkhöz juttatták el a Román Tudományos Akadémia legújabb fejleményét amit idézünk:

Román tudósok ma bebizonyították, hogy valóban a székelyek előtt jöttek ide. Pontosan időszámításunk előtt 1000 000 évvel ezelőtt jöttek Erdély területére, velociraptoroknak a hátán. Ezt onnan bizonyították, hogy egy raptor csontváza mellett egy megkövesedett,láthatóan lerágott dús szőrzetű talpat találtak és mellette egy pár bocskort.

            Na de a viccet félretéve székelyek elő a zászlókat és kitenni a kapukra házakra, hogy amikor ezek a déliek felénk jönnek lássák azt, hogy nem otthon vannakNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here