Az erdélyi magyar pártok és a Stockholm-szindróma - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. január 23., kedd

Az erdélyi magyar pártok és a Stockholm-szindróma A szerelem öl butít és nyomorba dönt, tartja a mondás és mennyire igaz ez. Az erdélyi magyar pártok szinte ölni tudnának azért, hogy a Román Parlamentben ülhessenek a székeken a mondhatni most már testvéreik társaságában, ugyanis a nem is olyan rég beadott autonómia tervezetről már el is felejtkeztek és fontosabbnak tartják, hogy Pakisztánt az EU tagállamának tartó miniszterelnök elvtársnőnek és az UDMR igazi főnökének Dragneának udvaroljanak.  Fontos ez, mivel 2017 és 2018 ben is jól fog jönni az az 5,4 millió euró amiről Kovács Péter (UDMR) meg volt már évekkel ezelőtt is győződve, hogy az a pénz nem az erdélyi magyaroké, székelyeké, hanem a ,,Cosa Nostra UDMR,, tulajdona.

Nocsak, mit hazudjunk?

 Meggyőződésem, hogy ezek az erdélyi magyar pártok és képviselőik 100 év Romániában itt töltött rabság alatt megszerették valahogy a rabságban tartókat és véglegesen kiürült belőlük a szabadságérzet és vágy, tehát ez a Stockholm –szindróma. Ezt az erdélyi magyar pártok vezetőik meg is erősítették, ők Románián belül képzelik el az életüket és valahogy úgy, hogy ez az autonómiásdi, jogalap nélküli emeletes marhaság a négyzeten maradjon még mert ez fel lehet használni kampányra és hülye az erdélyi magyar és a székely is akit ezzel meg tudnak etetni.  

A lényeg az hogy kecó legyen! Kép: Magyar Nemzet

A háttérben ők csak annyit gondolnak, kapjátok be a hargitai málnapásztor bojtos farkát, nem tartozunk nektek székelyek az autonómia elszámolással, mert nekünk jár az 5,4 millió euró és nektek kuss a nevetek. Nem hiszik el, na akkor gondoljanak vissza az elmúlt 28 évre. 

Az igazság

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here