Hát csak nem robban a puliszka? - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. január 21., vasárnap

Hát csak nem robban a puliszka?


Napok óta az alsó szomszédban nagy a buli, Dragneát akarták meghívni de valahogy nem volt kedve megjelenjen ezen a bulin.  Érthetjük a magyar testvérpártjukkal az UDMR-el biztosan a nem rég beadott autonómia beadványon csámcsogtak, hogy milyen indokkal lehessen visszadobni.

A fővárosban 18 órakor kezdődött a felvonulás az Egyetem téren, ahonnan később a parlament épülete elé vonultak a tiltakozók. Itt a több tízezres tömeg tagjai egyszerre gyújtották fel telefonjuk fényét és nem azért mert az Ozone nyomta a ,,Dragostea din tei,,  számot, hanem azért mert a saját vezetőik fejét akarták a Tudose által nekünk szánt kötelekbe helyezni és előrehozott választások kiírását követelték.

Megmozdulások zajlottak az ország nagyobb városaiban is: Kolozsváron csaknem tízezren, Temesváron ötezren, Nagyszebenben négyezren, Iaşi-ban háromezren, Brassóban, Nagybányán és Galacon ezren vonultak utcára.


Hát, hiába mert a puliszka nem robbant Dragnea és Kelemen a szerelmi fészket továbbra is elfoglalják és nekünk kuss a nevünk és az autonómiára ne gondoljunk, mert az most nem aktuális ahogyan 28 éve sem volt az. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here