Megkérdeztük az embereket: Mennyire elégedettek az UDMR (RMDSZ) politikájával? - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. január 2., kedd

Megkérdeztük az embereket: Mennyire elégedettek az UDMR (RMDSZ) politikájával?


Az Rmdsz vagy ahogyan többen is ismerik őket ,,Szavazz a tulipánra!,, politikai szervezetről kértük ki egy pár ember véleményét.  Mennyire elégedettek az UDMR szervezet politikájával és szerintük fontos-e, hogy létezzen az UDMR? Ha azt írnánk itt, hogy meglepő válaszokat kaptunk akkor hazudnánk. Szinte teljesen ezekre a válaszokra számítottunk.

Markó és Mesterházy elvtársi csókja


UDMR vagy RMDSZ?
Hát ha az elmúlt közel 30 évet nézem én akkor inkább UDMR-nek nevezem őket, mivel ezek ahány román párt van az összessel ágyba bújtak. Ha Vadim élne és ő nyerné a választásokat, akkor velük is, de ha a hatalomról van szó akkor a bukaresti Romulus és Rémusz szoborral is szívesen össze fekszenek.
………………………………………………………………………………………………………
Hogyan jellemzi az RMDSZ politikáját?
Erre talán a legősibb mesterség példáját tudnám felhozni. Vannak ugye a szexmunkások, akik ebben az esetben az RMDSZ-esek és vannak a stricik vagy a strici, ami a Román Kormány az, függetlenül attól, hogy éppen melyik párt kormányoz.  Ha nem jól végzed az orális szexet, akkor repülsz. Na így van az Rmdsznél is.
Akkor ők ezek szerint ebben profik.
Hát ez az egy ami biztos, hogy soha nem az erdélyi magyarság és a székelység érdekeit védték. 
………………………………………………………………………………………………………
Szükség van e az RMDSZ-re Székelyföldön?
Annyira van szükség rájuk itt, mint Orbánnak a migránsokra! Ezek annyira bugyuták, hogy az már nem igaz és nem csak ők hanem én is aki eddig rájuk szavaztam, most már inkább románra szavazok mint ezekre a nemzetárulókra.

Rmdsz és az Autonómiája?
Na ezt jól leírtad RMDSZ és az autonómiája! Na majd ez akkor lesz beadva a Román Parlamentben amikor Gyurcsánnyal fognak kampányolni újra vele, mint 2004- ben is.

…………………………………………………………………………………………

Na de nézzük meg a közösségi oldalukon milyen dicséreteket kapnak.

Egyre többen fordúlnak el az Rmdsztől a minősíthetetlen politikájuk miatt!

Természetesen az Rmdszesek nem válaszolnak a szavazóik kérdésére és felháborodására, ha érvekkel jövünk letíltanak, mert ezt a legkönnyebb így ki lehet bújni minden alól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here