Sorosfóbia a betegség neve. - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. január 31., szerda

Sorosfóbia a betegség neve.

 

Most már nem tudom, hogy mit gondoljak erről a Sorosról szóló kampány sorozattal kapcsolatosan, mivel ezt már beteges dolognak látom, hogy a magyar emberek nagy részének be lehet adni, hogy XXI. Században az ördög neve Soros György. Valószínűleg meg fogom e cikk után kapni azt, hogy Soros bérenc vagyok, és még ki tudja milyen bérenc, de őszintén nem érdekel. A Magyar Kormány súlyosan megfertőzte a magyar nemzet egy részének a fejét ennek az idióta pénzmosó szélhámos Sorosnak a képével és az ,,ördögi terveivel,, Oda kerültünk, hogy lassan nincs olyan magyar média ahol nem a Soros terv vagy a Stop Sorost látnánk, de annyiszor, hogy szinte undorodunk már tőle. Több Fideszes barátom is megjegyezte, hogy ez már túlzás, amit a Magyar Kormány tesz, milliárdokat költ el egy olyan kampányra, ami már felesleges.

Személyesen tapasztaltam 2017 decemberében egy Budapesti székely fórum előadásom után a népligetben voltam, ahol a csomagomat egy csomag megőrző automatába helyeztem be ahová pár száz forintot kellett helyezni, erre egy idős úr oda jön hozzánk, és azt mondja nekünk ,,Uraim tudják ez a pár száz forint Sorost fogja gazdagítani? ,, Hát őszintén mondva majdnem elröhögtem magam, alig tudtam visszatartani ne legyek tiszteletlen az idős úrral. Még aznap Kőbányán is egy hamburgerező mellett mentem el és egy család ment el a hamburgerező előtt és a gyerekük kérte hogy vásároljanak hamburgert, majd ez a válasz jött ,,Itt nem vásárolunk hamburgert, mert ez a hamburgerező a Sorosé,, Meg vagyok győződve, hogy ez már beteges félrevezetése a magyar társadalomnak. De nem magyar betegség ez volt ilyen máshol is.

Hát az agybaj nagy baj!


Biztosan vannak még emberek, akik emlékeznek és hallottak az Egyesült Államokban történt UFO látogatásokról és pontosan ezt a rémhíreket felhasználva egy amerikai államban induló képviselő, azt állította, hogy ha őt megválasszák, akkor ő meg tudja állítani az ufókat, akik egyébként az államot el szeretnék foglalni. Na ezt az esetet is így képzelem el.

Ez biztos, hogy Soros egy gazember és sok kárt okozott a világnak, de ebben biztos vagyok nem ő áll egyedül a háttérben, tehát teljesen a bűnösöket meg kellett volna nevezze a kormány is. Sorosnak valóban nagy hatalma van, de ha akarta volna eddig már Magyarországot tönkre tudta volna tenni.


A negatív reklám is reklám és Soros a pénzén egy halom Fideszes politikust tenyésztett ki, többek között Orbán Viktort is, és valószínűleg Orbán most ezzel a Soros számára ingyenes reklámmal köszöni meg Soros Györgynek a támogatását. Én őszintén szólva másra itt nem tudok gondolni. Ilyen ingyenes reklámmal Soros csak nyerhet. Tehát most jó hogy itt van ez a gonosz Soros, mert ha megdöglik a kutyája, rá tudja fogni, hogy Soros a hibás, de még akkor is, ha esetleg eldugul a vécéje. Tudatmódosítószerek? Minek azt?  

Volt idő mikor a kecója jó volt! Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here