A Szabad Székelyföld Blog ma megváltozott és olvasóink kérésére, most már mobil téma is elérhető - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. január 22., hétfő

A Szabad Székelyföld Blog ma megváltozott és olvasóink kérésére, most már mobil téma is elérhetőIgen, mint látszik a Szabad Székelyföld Blog ma megváltozott és olvasóink kérésére, most már mobil téma is elérhető, így a telefonjaikon is könnyebben áttekinthetőbb az oldalunk, amely rövid idő alatt közel negyed millió megtekintéssel rendelkezik. https://szabadszekely.blogspot.ro

A Szabad Székelyföld Blog továbbra is próbálja minél színesebben humorosan, de teljesen valósan az olvasóinknak eljuttatni azokat a fontos történéseket, eseményeket, amik velünk, székely emberekkel történnek. Fontosnak tartjuk a humort, mivel sok több százmillió forintokkal támogatott újságok is annyira laposan, és sokszor unalmasan hozzák le egymástól átvett írásaikat, hogy bizony megtörténik az emberrel, hogy elálmosodik, amíg egy cikket végig elolvas.

A Szabad Székelyföld Blog célja bemutatni azt, hogy nem szükséges több százmillió forintos vagy lejes támogatást adni egy internetes újság vagy blog üzemeltetésére, hanem ennek sokszoros töredékéből fent lehet tartani egy olyan blog oldalt, amivel ugyan azt a hírt is le lehet közölni, mint az óriási támogatásban részesült oldalakon.

Hogyan tudnak segíteni, hogy még többen érhessék az oldalunkat? A Facebook minél több ismerősüket hívják meg, hogy kedveljék az oldalt. Azoknak az embereknek köszönjük, akik segítenek nekünk a híreinket még jobban terjeszteni.

 
Hívja meg minél több ismerősét!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here