Székely Vegán és párja őrizetben - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. január 28., vasárnap

Székely Vegán és párja őrizetben

A napokban sajnos az egyik kedvenc YouTube videósomat és párját az  USA bevándorlási hivatala bilincsben vitte el. Fülöp Róbert 13 éve él Amerikában, és felépített ott egy  kis székely birodalmat banánfák között, egy 2 hektáros területen élte a mindennapjait és szórakoztatott minket, akik követtük a videóit. Vegánt nagyon sok ember szerette és drukkoltunk neki, hogy sikerüljön az élete ott, és most már megtalált szerelmével, Vikivel élhesse az életét nyugalmasan.

Forrás:https://www.facebook.com/FulopRobertManet

Vegán sok dologgal foglalkozott, mondhatjuk azt, hogy mindenhez ért, amihez nem azt ,,kiguglizza,, és addig próbálja, amíg sikerül neki megtanulnia. Mezőgazdaság, útépítés, házépítés,  számítógépes munkák, kriptopénz bányászat, billencs szerelés és egész nap lehetne sorolni, mit láttunk már lassan 5 éve online az életéből. Ezt megállapítottuk, hogy jó szándékú ember és segített mindenkin a környezetében ahol tudott. Most barátai érte szorítanak, dolgoznak, hogy minél előbb kiengedjék őt. Drónos Vili Connecticutben élő szintén videós barátja elmondása szerint ,Robi jól van, és ahogy kiengedik, és rendezni tudja ottani ügyeit haza fog jönni Székelyföldre, amit az utóbbi hónapokban nagyon sokat emlegetett. Drónos Vili megígérte a tőle telhető legtöbbet meg fogja tenni, ügyvédet fogad és kiváltja Róbertet, székely barátját.


Na ilyenkor mutatkozik meg az mondás, hogy bajban derül ki, hogy ki a barát! Kedves  Drónos Vili, minden elismerésünk a tied, mert egy lecsukott, szabadságától megfosztott nemzettársadat segíted. Köszönjük szépen! Robinak és Vikinek kitartást!   
   


1 megjegyzés:

  1. Plusz az a 1500 nal is több ember aki varja szabadulásukat! Mindenki izgul értük! Tengeren innen és túl

    VálaszTörlés

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here