A ,,Külhoni Magyarok Klubja,, facebook oldal a Székelyek Világszövetsége alapítóját és a Székelyek Világszövetsége csoport tagjait szekusnak nevezi! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. február 20., kedd

A ,,Külhoni Magyarok Klubja,, facebook oldal a Székelyek Világszövetsége alapítóját és a Székelyek Világszövetsége csoport tagjait szekusnak nevezi!


A ,,Külhoni Magyarok Klubja,, facebook oldal a Székelyek Világszövetsége alapítóját és a Székelyek Világszövetsége tagjait szekusnak nevezi, úgy hogy nem meri felvállalni magát, hogy valójában ki az! Mivel a Székelyek Világszövetsége nem hajlandó bólogatni az Izsák Balázs vezette Székely Nemzeti Tanácsnak, ami egyre jobban kezd a székelység körében is hiteltelenné válni, mivel petíciókkal és lármafákkal szeretnék kiharcolni a székely autonómiát, nem pedig a nemzetközi jogban  is szereplő népek önrendelkezési jogára hivatkoznak.

Itt van az SZNT mellék oldalának a mocskolódása alaptalan rágalmazása!

A fenti képen láthatjuk a ,,Külhoni Magyarok Klubja,, SZNT párti oldal érvek nélkül és bizonyítékok nélkül támadja az SZVSZ alapítóját András Mihályt, aki a Csíkszeredai városháza magyar feliratának védelméért is haza repült az Egyesült Államokból ahová pontosan a Ceaușescu idejében menekülnie kellett, miután a szekuritate emberei Csíkszereda és Székelyudvarhely között egy téli napon félholtra verték őt és barátját. 

Tehát ez a ,,Külhoni Magyarok Klubja,,  nevű csoport szekusnak nevez egy olyan embert akinek az életét majdnem elvették a szekusok. Kedves Külhoni Magyarok Klubja az állításuk arra utal, hogy egy cipőméretnyi intelligenciaszinttel rendelkeznek, továbbá több mint 18 300 regisztrált székely és székely szimpatizánst bántanak meg a kijelentésükkel.

Az alábbi székely embert ez az SZNT-hez kötő oldal a véleményének kifejtése miatt dobta ki, tehát kéretlennek jelölték meg a hozzászólását, ezzel bizonyítva azt, hogy ,, jó nagy nyelvvel rendelkeznek,, és elvárják, hogy mindenki hajtson fejet a vezérüknél, aki a tavaly még a saját rendezvényükre sem volt hajlandó elmenni. (Ki tudja milyen okokból)

Ahogy láthatjuk a ez az oldal nem szereti ha véletlenül valaki kritikát mert megfogalmazni.

Az oldal a Székelyek Világszövetségét a székelyek megosztásával is vádolja, mindezt úgy, hogy egy 1970  -es évek beli kommunista népzámlálási adatra hivatkozik és nem az utolsó 2011-es népszámlálási adatokra, ahol egyértelműen látszik, hogy aki székelynek mondta magát azt a magyar nemzeten belül, magyar anyanyelvüként mutatták ki, tehát ha kimutatták volna a 750 000-es székely népet akkor sem osztotta volna senki meg a magyarságot. Tehát kijelenthetjük az SZNT hazudik és hazudik a ,,Külhoni Magyarok Klubja,,  csoport is.

Az alábbi oldalokon láthatják a 2011-es népszámlálási adatokat, amelyek korrekt módon tüntetik fel a székelyeket, a magyar nemzeten belül! Tehát kedves SZNT-sek és minket hülyének és szekusnak vélő szervezetek itt van az igazság, és a mocskolódástól, nem lesztek sikeresebbek! Éljen a székely önrendelkezési törekvés!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here