A MIÉP és az Erő és Elszántság összefogott a magyar nemzet védelméért! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. február 22., csütörtök

A MIÉP és az Erő és Elszántság összefogott a magyar nemzet védelméért!A magyar nemzeti radikalizmusnak a Jobbik néppártá  való alakulásával azt gondoltuk vége, de ez nem így van mivel a médiában elhallgatott MIÉP és az Erő és Elszántság képviseletében újra van képviselete a magyar radikális jobboldalnak. A MIÉP politikai felkészültsége és az Erő és Elszántság fiatal ereje, lendülete a szövetséget kívánja a parlamentbe juttatni.A MIÉP-nek már régóta a parlamentben kellene legyen, és ott is lenne, ha a magyar média nem azt terjeszti Csurka halála után, hogy a MIÉP-nek annyi. Nyílván a XXI. század politika fegyvere a sajtó és minél több sajtófelület van egy párt kezében annál inkább biztosabb az, hogy az a párt a parlamentbe kerül. Hogy hivatkozhatunk még olyanra, hogy független sajtó? Egyértelműen nem, mert akkor minden ilyen sajtóban kapna helyet a megalakulása óta magyar nemzeti érdekeket képviselő MIÉP is.

Az Erő és Elszántságról sem igazán olvashatunk a médiában, talán ennek az oka az, hogy őket is a média el szeretné hallgattatni, azt sugallva, hogy a nemzeti radikalizmus Magyarországon mára csak a múlt. A közösségi oldalakról is törlik az Erő és Elszántság oldalait, sőt a Csányi Sándor vezette OTP bank felmondta a szervezet bankszámláját is 2017-ben.

A MIÉP bejelentette már, hogy több körzetben is állítanak jelöltet és ezek száma már 80 fölött van, tehát van igény a MIÉP-re. A MIÉP építkezik és várja a jelentkezésüket a tiszta szívű magyar embereknek, akik a nemzetükért tenni szeretnének. A székelységnek meg üzenik, hogy velük vannak az önrendelkezési, függetlenségi törekvésekben is.


B.CS

1 megjegyzés:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here