A MIÉP támogatja a székely önrendelkezés ügyét és a székely honossági népszavazást is! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. február 7., szerda

A MIÉP támogatja a székely önrendelkezés ügyét és a székely honossági népszavazást is!

A Magyar Igazság És Élet Párta, érdemben is oda áll a székely honosság ügye mellé és segítenek a székely nép jogi létezésének kimutatásában, bizonyítva ezzel azt, hogy a magyar nemzeti érdekeket képviselik és fontos számukra a székelység sorsa és szabadsága is. Ez nem választási kampány, ez nem szavazatgyűjtési akció, ez tiszta szívből jövő segítség a székely szabadság elérése érdekében.

Mint székely mondhatom, hogy egy éve amióta sikerült megismernem igazán a MIÉP-et az a véleményem, hogy nekik a parlamentben volna a helyük, mert kevés az a párt amelyik valóban a magyar nemzeti érdekeket felvállalja, kevés az a párt amelyiknek kitűnő nemzetpolitikai javaslataik vannak. A MIÉP-re mi székelyek számíthatunk és ezt bizonyítani is fogják, tehát köszönjük azt, hogy mellettünk vannak és segítenek lehetőségeikhez mérten a székely önrendelkezés elérésében. Én remélem, felismerik magyar testvéreink is azt, hogy a MIÉP bármennyire is legyengült az évek alatt de nekik a parlamentben kellene legyen a helyük, ezért érdemes megadni az esélyt, hogy ott legyenek és a magyarságnak és a székelységnek is az ügyét tudják szolgálni.

Továbbiakban a MIÉP felhívását olvashatják:

A MIÉP újra megrendezi Szigetszentmiklósi Fórumát 2018. 02.18.-án vasárnap délután 16 órakor a Városi Könyvtár és Közösségi házban. (2310 Szigetszentmiklós, Tököli út 19. A parkolás és a belépés ingyenes.)
Meglepetés-vendégeink is lesznek, de ugyanekkor bemutatkozik a pest-megyei 8. választókörzet országgyűlési jelöltje és budapesti jelöltjeink közül néhányan. Ezen az alkalmon szeretnénk megismertetni önökkel a MIÉP programját és azt, hogy miért érdemes a MIÉP-re szavazni 2018 április 8-án. Szeretnénk, ha minél többen eljönnének, hiszen közös érdek a jóléti változás.Ugyancsak ezen a napon aláírásokat gyűjtünk Székely testvéreinknek az önrendelkezés megszerzésére. Nagyon kemény kihívás előtt állnak és a MIÉP minden tőle telhetőt megtesz, hogy segítse őket ebben a küzdelemben.
Legyünk minél többen ezen a napon!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here