Amikor a székelyek nem autonómiát kértek romániától, ezáltal elismerve a Románia jogállamiságát, hanem saját országot akartak létrehozni! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. február 19., hétfő

Amikor a székelyek nem autonómiát kértek romániától, ezáltal elismerve a Románia jogállamiságát, hanem saját országot akartak létrehozni!Amikor a székelyek nem autonómiát kértek Romániától, ezáltal elismerve a Románia jogállamiságát, hanem saját országot akartak létrehozni 1918-ban, akkor még valóban a jogutódjához képest székely SZNT -sek. Most meg petíciókkal szeretnének elérni valamit, aminek 1. nincs jogalapja, 2 bármikor megvonható 3. nem érhető el ismerve a román mentalitást.
Ezért megoldás a székely nép jogi kimutatása és őshonosságának elismerése és az 1918-as útra visszatérni, mivel nem lehet a székelységet hülyíteni autonómiázással, máglyák égetésével. A cél a wilsoni alapelveken működő és jus cogens népek önrendelkezési joga, ami semmiképpen sem összetéveszthető az autonómiával! Önrendelkezést Székelyföldnek!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here