Eckstein Kovács Péter (UDMR): Nincs magyarüldözés a román igazságszolgáltatásban. - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. február 1., csütörtök

Eckstein Kovács Péter (UDMR): Nincs magyarüldözés a román igazságszolgáltatásban.


Eckstein Kovács Péter: Nincs magyarüldözés a román igazságszolgáltatásban- nyilatkozta ezt a transidex.ro-nak adott interjújában. Eckstein-Kovács Péter ( romániai magyar jogász, az UDMR politikusa, volt kisebbségügyi miniszter.)  Most már kezdem megérteni a kisebbségügy 28 éves eredménytelenségét. szerk.megj.

Eckstein Kovács Péter nem tudom mennyire jár ki a román parlamentből és mennyire mer kimenni az emberek közé akár Székelyföld akár Erdély városaiban, mennyire foglalkozik a kisebbségvédelemmel, mennyire ismeri a Dan Tanasa több tucat perét amit a magyar városháza feliratokért indított és meg is nyert, mennyire ismeri a székely zászlók elleni támadásokat, említhetjük Tőke Ervin Csíkszeredai zászló kihelyezésének és annak levételét? Talán ha ismerné Eckstein Úr, akkor nem mondana akkora baromságot, hogy nincs magyarüldözés a román igazságszolgáltatásban.

Kép forrása:Ziua de Cluj


Értem én, hogy a Román Állam által adott 5,4 millió euróért szót kell fogadjanak és a fülüket farkukat behúzzák, na de ennyire hogy igazat adjunk Basescunak és Pontának, akik azzal dicsekedtek, hogy Románia példásan kezeli a kisebbségeket? Úgy látszik nem eléggé hatékony a román szocialisták melletti hozzásimulásuk, mert a pártjukban lévő számtalan képviselőt csecserészi a DNA és és ez a magyarbarát román igazságszolgáltatás.

Kérem Eckstein Kovács Pétert, néha menjen az emberek közé is és kérdezze meg a véleményüket, hogy valóban magyarbarát vagy székelybarát e ez a román igazságszolgáltatás és kérdezze meg azokat a polgármestereket is akik a magyar városháza és községháza feliratok megmaradásáért harcolnak mai napig is. Talán a véleménye változna.A Székelyek Világszövetsége tüntetése a Városháza felirat védelméért 20171 megjegyzés:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here