Kommunisták találkoztak kommunistákkal - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. február 4., vasárnap

Kommunisták találkoztak kommunistákkal

2016. decembere emlékezetes volt számomra, mikor a 3%-ra legyengült RMDSZ válla alá nyúlt a Fidesz és Orbán Viktor és 6%-ra tornázta fel a román szociáldemokrata párt, most már mondhatjuk magyar tagozatát az RMDSZ-t és bejutottak a román parlamentbe. Ezt egyértelműen Orbán Viktor szimpátiájának köszönheti,,az erdélyi magyar PSD,,  

Elvtársak előre!

Nagy csend övezte még a médiában is Karácsony Gergely és Molnár Gyula Kolozsvári látogatását amit az RMDSZ szervezett. Találkoztak régi elvtársak új elvtársakkal. Markó Béla Marosvásárhelyen fogadta az elvtársakat. Eljátszodták a marosvásárhelyi, ,román –magyaroknak,,  hogy megbánták 2004-et és az ,,ukrán színekre hajazó műizét,, is elfogadják, csak éppen szavazzanak a székelyek a kommunistákra, ha már kommunista képviseletük van a román parlamentben is.

Vajon Orbán Viktornak mi lehet a véleménye ezzel kapcsolatban, hogy a pincsikutyaként nyalizó RMDSZ pont Orbán Viktor ellenségeivel találkozik? Vagy talán a háttérben az SZDSZ utódpártok között egyesség született? Nincs kizárva. A lényeg, hogy szavazz székely, mert oda fognak állni a 30 éve emlegetett autonómia mellé és talán majd ők biztosítanak jogalapot is hozzá!

Itt már nem szeretjük a kommunistákat 


Kijelenthetjük, hogy amelyik magyarországi párt az RMDSZ (UDMR-PSD) párttal áll össze hosszútávon öngyilkosságot követ el, mivel hamarosan leáldozik a kommunisták ideje a 6 százalékból hamarosan 0,5 lesz. Kedves,,okos,, RMDSZ szavazó 89-ben nem a kommunisták ellen voltál? Vagy most már hiányzik Ceusescu? Ti vagytok a felelősek azért, hogy eddig a székelyeknek sem autonómiájuk sem önrendelkezésük nem lett, gondolom ezt tudjátok? De legyetek abban biztosak, hogy hamarosan veszélyes lesz Székelyföldön kommunistának, vagyis RMDSZ-esnek lenni! Most sem Verestóy nincs, sem Király KárolyNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here