A Székelyek Világszövetsége Székelykeresztúron vett részt a március 15-i magyar nemzeti ünnepen. Az eseményt élőben közvetítették. - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. március 15., csütörtök

A Székelyek Világszövetsége Székelykeresztúron vett részt a március 15-i magyar nemzeti ünnepen. Az eseményt élőben közvetítették.
A Székelyek Világszövetsége Székelykeresztúron vett részt a március 15-i magyar nemzeti ünnepen. Az eseményt élőben közvetítették a Székelyek Világszövetsége közösségi oldalán, ami több mint 18 000 tagot számlál. A székelykeresztúri rendezvényen a város középiskolai diákjai tartottak felvonulást, továbbá megkoszorúzták Petőfi Sándor szobrát.

András Mihály a Székelyek Világszövetsége alapító elnöke a csoportban megjegyezte, hogy öröm látni azt, hogy többségben fiatalok és középkorúak vettek részt a rendezvényen és ez azt jelenti, hogy van esély a székely önrendelkezés elérésére. Az SZVSZ alapító elnöke erőt és kitartást erőt és kitartást kíván a magyar nemzet minden tagjának és ne felejtse senki azt, hogy ha bár a politikai nézőpontjaink nem mindig azonosak, de ezt tudniuk kell, hogy testvérek vagyunk. Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here