Miért szavazzunk a MIÉP-re? - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. március 17., szombat

Miért szavazzunk a MIÉP-re?A MIÉP-re még nagyon sokan emlékezhetnek a székelyek is, de Csurka István halála után nem sokat hallottunk a pártól. Próbálták őket elnyomni, leültetni, megszüntetni és ellehetetleníteni, de nem sikerült. Ha kevesen is vannak, de megmaradtak és továbbra is a magyar nemzet érdekét szolgálják.

A magyar média elhallgatja a MIÉP létezését, sőt sokszor lejárató kampányokat indítanak ellenük. A MIÉP megújult 2017-ben és erősödik, bár lassan de a cél az, hogy mérhető párt legyenek és bejussanak a parlamentbe. Mielőtt valaki megkérdené azt, hogy Soros párti-e a MIÉP? Válaszolunk rá, nem és soha egyetlen egy migránst sem engednének be! Mitől nemzeti a MIÉP? Ez a kérdés engem is foglalkoztatott, de megtapasztaltam mitől nemzeti párt a MIÉP, mivel a székely önrendelkezési, függetlenségi törekvéseket támogatják és az általunk szervezett fórumokon és rendezvényeken részt vesznek. Tették ezt már a választások előtt is.

 A képet szerkesztette: Sarvak Robert MIÉP képviselő 


Feltevődik a kérdés, ha a MIÉP ennyire mellettünk van, hogy nem veszi észre a magyarság, hogy ez nem csak egy párt, hanem a magyar nemzettudat és a keresztény magyar szellemiség őrzője és nekik a parlamentben lenne a helyük. Ők nem valami ellen, hanem valamiért vannak. Nincs igaza annak, akik azt mondják a MIÉP-re adott szavazat megy a kukába. Ez nem igaz, mivel ezzel segítenének be a parlamentbe egy olyan pártot, aminek a programjával jobboldali, baloldali és radikális jobboldali is tud azonosulni és nem csak egy jól kinéző program, hanem megvalósítható is.

A székelyeknek mondom, ha a MIÉP-re szavaznak, nem szúrnak ki sem Orbán Viktorral sem Vona Gáborral sem magukkal, hanem a parlamentbe juttatnak egy olyan magyar pártot, amelyik érdemben támogatja és támogatni is fogja a székely önrendelkezés ügyét.  A Fidesz és a Jobbik is ettől függetlenül bekerül a parlamentbe. Nem lenne jobb kettő helyett három nemzeti párt legyen ott? Nem lenne jó egy olyan párt legyen a parlamentben amelyikhez a székelység bármikor fordulhatna és javaslatainkat eljuttathatnánk hozzájuk? Dehogynem!Én megértem azt, hogy nagyon sokan a Fidesszel vagy a Jobbikkal rokonszenveznek és azt is, hogy nagyon sokan rájuk szavaznak, de gondolkodjunk el, hogy érdemes a MIÉP-et a parlamentben lévő szemét pártok alatt (DK-MSZP) tartani? Nem érdemelnének legalább 5%- támogatást, hogy a javaslataikkal a magyar nemzet ügyét tudják szolgálni?

Számomra meglepő az, hogy a magyar média ennyire elhallgatja azt, hogy itt van egy nemzeti párt, aki mellé egyre többen csatlakoznak még a Jobbikból kiábrándult vagy Fideszből kiábrándult régi tagok is. Az Identitesz és a Betyársereg is a MIÉP mellé állt, őszintén nem csodálkozom, mert ők is meglátták azt az erkölcsiséget, tisztaságot és őszinteséget a MIÉP-ben mint én is.

Forrás: MIÉP: Pest megye
Székelyek, magyarok, csángók, testvérek! Van lehetőségünk támogatni valódi magyar nemzeti pártot, még úgy is hogy nem sokat hallottunk róluk sem a kormány közeli sem az ellenzéki médiában. Lehetőségünk van egy ,,se nem jobb, se nem bal, keresztény és magyar,, Magyarországot megtartani ebben az egyre elnemzetietlenítésre törő Európai Unióban. Április 8-án szavazzunk , az igazi nemzeti szövetségre, a MIÉP-re!

B.CS. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here