Nincs megosztás, de összefogás sem, feltételek nélkül! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. március 10., szombat

Nincs megosztás, de összefogás sem, feltételek nélkül!Amikor hallom ezt az idióta kommunista politikai mantrát, hogy ,,megosztjátok a magyarságot,, valamelyik oldalon, azonnal az jut eszembe, hogy mit kellene tenni hogy ne legyen megosztva a magyarság? Bólogatni azoknak a szervezeteknek, pártoknak, akik nem jól végzik a dolgukat? Miért, jobb volt régen a ,,világ proletárjai egyesüljetek,, elv, ahol a véleménynyílvánítás szabad jogával nem élehetett az ember?
A megosztottság egy politikai mantra nem több! Álltalában pontosan azok a szervezetek, pártok képviselői (elvtársai) szokták ezt hangoztatni, akik görcsösen ragaszkodnak a hatalomhoz és féltik a politikai helyüket, félnek attól, hogy egy olyan erő jön, ahol el lesznek ők számoltatva.

Az emberi elme alapból ilyen, nem áll egy olyan ügy, olyan dolog mellé, amivel nem rokonszenvez, nem ért egyet vele vagy egészen pontosan ellene van.  Ha nekem nem tetszik a kommunista, szocialista eszme akkor nem megyek kommunista szimbólumokat tartalmazó zászlókkal az utcán. És ha a kommunista azt mondja, hogy nézd meg, milyen sokan vagyunk, állj közénk, mert hanem megosztod a magyarságot, nem teszem meg még akkor sem, ha egyedül vagyok. A birka ösztön gyakorlása az a leg károsabb minden társadalom számára.

Ugyan ilyen baromság, hogy fogjunk össze? A kérdés az, hogy ki kivel? Ha nem talál az elv, nem talál az út akkor nem szabad összefogni, mert ez káros mind a két elv, vagy út számára, mivel az összefogáson belül versengés fog bekövetkezni, hogy melyik elvet érvényesítsék. Ez álltalában oda szokott vezetni, hogy egyik elv, törekvés sem fog megvalósulni, mert egyik a másiknak keresztbe tesz.  Az összefogás az csak bizonyos esetekben indokolt, ilyen az ,amikor nemzeti ügyről van szó, de tisztázott a nemzet ügy háttere is.

NE LEGYÜNK BIRKÁK! VANNAK SAJÁT GONDOLTAINK, NEM SZÜKSÉGES SENKI RÁNK ERŐLTESSE AZ ÖVÉT!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here