SOS! Segítsünk a székely testvérünkön! Részletek a cikkben. Osszuk meg minél többen! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. március 24., szombat

SOS! Segítsünk a székely testvérünkön! Részletek a cikkben. Osszuk meg minél többen!A napokban több fájdalmas üzenetet kaptunk, súlyos betegségekben szenvedő székely testvéreinktől. Fájdalmas minden szó különösen azért is mert testvéreinkről, barátainkról van szó, akiknek az életét ebben a kegyetlen világban csak nagy pénzösszegek árán tudják megmenteni az orvosok.

Ilyenkor érezzük azt, de jó lenne milliomosnak lenni, ezeken az embereken segíteni a lehető leghamarabb, de ahogyan több esetben is sikerült már székely testvéreink életén segíteni, így bízunk abban, hogy most is sikerülni fog az segíteni kívánó jószándékú embereknek köszönhetően.

Borzasztóan fájdalmas volt olvasnunk legutóbb Tamás Árpád üzenetét, amit a Székelyek Világszövetsége alapító elnökéhez juttatott el. Tamás Árpádról tudni kell, hogy egy igazi becsületes székely ember, aki betegsége ellenére is mellettünk van és küzd a székely önrendelkezés eléréséért. Kötelességünknek tartjuk, az üzenetét tolmácsoljuk és kérjük az emberek segítségét, hogy Tamás Árpád műtétére összejőjön a pénz. Ez csak rajtunk múlik! Kérünk mindenkit, aki tud lehetőségeihez mérten támogassa Tamás Árpádot és ossza meg a bejegyzést, hogy minél több emberhez eljusson az üzenet!

Kép forrása:Tamás Árpád Facebook oldala


 Sajnos úgy alakulnak  a dolgok, hogy műtétre lesz szükségem az agytörzsi  daganatommal, amit csak Bukarestben egy magán korházban tudnak megcsinálni, mivel az egész országban csak  ott  van meg a felszerelés  egy ilyen műtét elvégzéséhez. Megkérlek szépen, ha lehetséges egy kis anyagi segitséggel támogassatok a lehetőségetekhez mérten.  Leírom a bankszámla   számot,  amire átutalhatjátok  a pénzt     RO57BRDE27OSV1O4141427OO    Tamás  Árpád  Strada   IONEL  GIURCHI  Nr 2o/2  Tirgu-Mures  irányitószám 540260.  Arra kérlek, hogy az átutalásra oda kell íratni, hogy ,,donație pentru operație,,  különben adót vet rá  a román  állam.  Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget.  Elérhetőségem   0740779534

Tamás Árpádot a facebook oldalán itt érhetik el: Tamás Árpád Facebook oldala

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here