Szavazati jogos botrány avagy baloldali propagandakampány? - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. március 28., szerda

Szavazati jogos botrány avagy baloldali propagandakampány?

Van elég baj no, a baloldalon, mert állítólag a magyar gyerekek éheznek a székelyek és erdélyi magyarok szavazati joga miatt, ami nem többet ér mint 3 mandátumot és most tudtam meg a szavazatainkért még 400 eurót is kapunk. A fene a pofánkat nekünk csak a Habony – Vajna médiát nézzük és nálunk nem fogható elméletileg a Simicskához tartozó média sem, így nem tudjuk mi van Magyarországon. Mintha olyan messze lenne Magyarország, hogy a székelyek ne járnának oda ki dolgozni is és adózni is és ugye nem is létezik egy jó nagy réteg Magyarországon, akik életükben nem is adóztak.
Na, figyelj ide drága kommunista, szocialista, libsi vagy más ilyen halott nem XXI.századi politikai irányzatból származó barátom! Ahhoz, hogy te románnak nevezzél minket, székelyeket, vagy megkérdőjelezzed a magyar nemzethez való tartozásunkat jogod van, csináljad, csak azt jegyezd meg és köszönd meg azoknak a székely határőröknek, akik a magyar nemzet védelméért a te felmenőid hátsófelét is védték és több ezren az életüket adták a magyar nemzet védelme közben.
Tudom és tisztában vagyok vele, hogy Kádár és Rákosi apátok idejében az, hogy Trianon nem mondott nektek semmit, természetesen mai napig sem ebben a ti általatok képviselt baloldali politikai rétegben. Tudjátok ez úgy történt, hogy nagyapóink akik a munkájukat elvégezve este fáradtan lefeküdtek aludni és mit ad Isten reggel Oláhföldön ébredtek fel úgy, hogy nem a vonaton aludtak el. Teszem hozzá ehhez a ti hozzájárulásotok is közrejátszott! 

Most meg azután, hogy megszavazták nekünk a magyar állampolgárságot és szavazati jogot, tegyük hozzá magas magyar többséggel, a ti szánalmas és porbafingó politikai rétegetek és egy bukott hazug politikai vezetővel megvonná a szavazati jogunkat, ami szerzett jog számunkra. Tulajdonképpen mondhatjuk azt, hogy másodrangú állampolgárt csinálnátok belőlünk.

Őszintén szólva élvezem ezt a politikai vergődéseteket, mert annyira bambák vagytok, hogy nem veszitek észre, ezzel magatok alatt vágjátok a fát és az itt élő székely emberekben nem azt éritek el, hogy ne Orbán Viktorra szavazzanak, hanem pontosan az ellenkezőjét, mert még jobban megerősítitek bennük azt, hogy nem volna szerencsés a magyar nemzet számára, hogy a ti szemkilövő és hazug bandátok újra hatalomra kerüljön. Mondom ezt én, mint nem Fideszes és nem Orbán fan. Sőt egyre jobban azt gondolom, hogy pontosan Gyurcsány Ferenc van ellenetek és ő pontosan tudja, hogy ezzel szavazati jog megvonással a Fidesznek tud segíteni. Lehet észrevette a Fidesz érdemeit? Lehet már a Fideszhez húz a szíve 2006-miatti bűneit megbánva és titeket felhasznál egy mesterségesen legyártott megvezetett látszólagos ellenzékként? Igen, ez van véleményem szerint.
Bármennyire is erőködtök ott, élni fogunk a szerzett jogunkkal és azt fogjuk megválasztani, akik nem románnak neveznek, akik nemzettársként tekintenek rájuk és akik a székely önrendelkezés mellé érdemben is oda fognak állni. Legyen az Fidesz, Jobbik, MIÉP. Miért? Azért mert a székelység sem csak fehér és fekete, vannak itt is mindenféle párt szimpatizánsok úgy Jobbikosok mint MIÉP-esek és még egyelőre a többségi Fideszesek is. Van egy mondás itt Székelyföldön, hogy a puliszka nem robban! Na ti vagytok jelen esetben a puliszka! Jó gyűlölködést, jó bosszankodást és ne felejtsétek el ha megakarjátok csiklandozni Orbán Viktor nagylábújját akkor április 8-án menjetek el szavazni! Mi is megyünk!1 megjegyzés:

  1. Valóban az összezavart és ugyanakkor a zsiroskenyerét féltő elbizonytalanodott baloldaliknak becézett magyarság annyira öszetéveszti a szezont a fazonnal, hogy már egy ingyen ebédért képes embertársát - a székelyt is letagadni, ezért is románozza. Hogyan történt? hogyan tudott ez a valamikor erényes nép ennyire elcsámpásodni? talán a pénz rontotta el, talán az a sok kölcsön amit meggondolatlanul felvett s ami miatt most a un. határon-túlit okolja, nem tudom pontosan, de annyit tudok, hogy nagy szégyen ez amit egyesek ki mernek mondani - amit némelyek képesek kijelenteni, sajnálatosnak tartom.

    VálaszTörlés

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here