Szijjártó Péter a fejére esett! „Bízom a román kormány vezetőiben, akik komoly, szavatartó emberek” - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. március 22., csütörtök

Szijjártó Péter a fejére esett! „Bízom a román kormány vezetőiben, akik komoly, szavatartó emberek”Nem kell nem fideszesnek lenni, hogy a normálisan gondolkodó székely emberek Szijjártó Péter kijelentésére miszerint szerinte ,,a román kormány vezetői komoly, szavatartó emberek ,, azt a megállapítást tegyük, hogy valószinüleg a fejére esett szegény és nagyon beütötte.  Talán elfeejtkezett róla, hogy pár hete a román kormány miniszterelnöke felkötötte volna azokat a székelyeket akik a székely zászlót kihelyezik. Hamar megbocsájtott neki Szijjártó Péter és a Magyar Kormány is, de hamar megbocsájtottak azért is sőt még említeni sem merték, hogy nem is olyan rég söpörte le a komoly szavatartó emberekből álló román kormány a székely autonómia statutumot.

Szijjártó Pétert természetesen a neptuni paktum bajnokai, vagyis a két ország által pénzelt román pártnak látszó szervezet az RMDSZ fogdta Marosvásárhelyen utóbbi hónapokban Tragamurában, ahol a 2016-os RMDSZ-nek való kampányolást köszönte meg Szijjártó és az RMDSZ-el közösen a jelenlegi magyar kormányra való szavzásra buzdították az erdélyi magyarokat.

Talán megérjük azt is még 2018-ban, hogy a nagy román centenárium ünnepén a magyar diplomácia együtt ünnepeli majd a 100 éves Romániát. Talán majd megerősítik a Magyar Román Alapszerződés 4.es cikkelyét is, mindezt a már –már testvéri szeretetnek látszó gyomorforgató álszentséget amit diplomáciának neveznek leöblítik egy pohár pezsgővel is, ahogyan szokás december 1-én román-magyar módra.  Éljen a politikai diplomácia, éljen a színjáték, éljen a népek tudatos elbutítása!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here