Újabb medvetámadás Firtosmartonosban! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. március 28., szerda

Újabb medvetámadás Firtosmartonosban!Medvék tartják rettegésben a firtosmartonosi gazdákat. A medvék szinte naponta kárt tesznek a firtosmartonosi állattartó gazdáknál,  több tucat szárnyast tépett szét a medve. A napokban a firtosmartonosi állattartók próbálták az elszemtelenedett négytagú medve családot elkergetni, de mindig visszalátogatnak a faluba.

A gazdák természetesen fel vannak háborodva, hogy senki érdemben oda nem áll melléjük és a táadások után ők maradnak a kárral. Az alábbi nyilatkozatot egy firtosmartonosi gazda tette fel a Vadkárok Székelyföldön csoportba.

A parlamentárok és az általuk alkotott törvények által védett vadállatok újból rettegésben tartják a firtosmartonosi gazdákat, már három éjszaka, hogy az emberek az udvaron és az utcákon virrasztva próbálják megvédeni állataikat, de ennek ellenére is 4-5 gazdaságban már több mint 70 darab baromfit gyilkoltak meg a medvék (szám szerint 4). Ezek után jogosan tesszük-e fel a kérdést, hogy mi emberek kitől várhatunk segítséget? A mi állatainkat ki védelmezi? Van remény, hogy végre valaki védelmezzen, vagy maradunk a kárral és készülhetünk az újabb álmatlan rettegéssel tele éjszakákra, hogy minket mikor támad meg?
Kép forrása: Szász Botond faceook oldala

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here