A Facebook hadjáratot indított a MIÉP képviselői ellen? - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. április 2., hétfő

A Facebook hadjáratot indított a MIÉP képviselői ellen?A napokban tudomásunkra jutott az, hogy a székely önrendelkezés támogatása mellett elkötelezett magyar nemzeti érdekeket védő történelmi pártot, a MIÉP-et a Facebook cenzúrázza és tiltja a MIÉP szimpatizánsainak és képviselőinek az oldalaikat. A Facebook egy pár napja eltávolította a MIÉP központi hivatalos oldalát és utána több MIÉP képviselőjének és szimpatizánsának a Facebook oldalát tiltottak napokra. Legutóbb Sarvak Róbert MIÉP képviselőt tiltotta a ,,Zuckerbergerburgerking company.,, továbbá a MIÉP elnökhelyettesét Deli Károlyt is a választások előtti napokban tíltotta le a facebook és a választások után egy nappal jár le a tíltása. Érdekes nem? 

Ezért tíltotta le a Facebook Sarvak Róbertet

A MIÉP panaszt tett a Nemzeti Választási Bizottsághoz, de ezt a bizottság egy semmitmondó indoklással sajnos elutasította. Kinek az érdeke az, hogy ilyen tisztességtelen módon menjen végbe a Magyarországi választás? Az ilyen lépések nem egy demokratikus választásra hasonlítanak, hanem a Facebook által támogatott diktatórikus észtelen szavazásra!

A Facebookot egyre többen bírálják magasabb körökben is és azt kell mondanunk, hogy jogosan teszik ezt, mert ez a fajta cenzúra, amit tesz a Facebook, az sérti a véleménynyílvánítás szabad jogát, tehát törvénytelenséget követ el a Facebook.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here