A harmadik magyar Trianon, amiről Magyarországon senki nem beszél! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. április 1., vasárnap

A harmadik magyar Trianon, amiről Magyarországon senki nem beszél!

Tessék mindenkinek megnézni az alábbi videót és utána olvassuk tovább a cikket!Itt van nekünk a Román -Magyar Alapszerződés is, amivel bármelyik párt kerül kormányra 2018-ban Magyarországon, de foglalkoznia kell, mert nyomást fogunk innen rájuk gyakorolni, ha tetszik, ha nem, de erre egyértelmű válasszal kell szolgáljon a következő magyar kormány is. 

 Így hangzik a Magyar -Román Alapszerződés 4-es cikkelye: 
A Szerződő Felek a nemzetközi jog elveivel és normáival, valamint a Helsinki Záróokmány alapelveivel összhangban megerősítik, hogy tiszteletben tartják közös határuk sérthetetlenségét és a másik Fél területi integritását. Úgyszintén megerősítik, hogy egymással szemben területi követelésük nincsen és ilyet a jövőben sem támasztanak.

 Magyarország nem csak aláírta a Trianoni diktátumot hanem csinált a Párizsi diktátum után egy úgymond harmadik trianont ezekkel a szégyennek minősülő alapszerződések aláírásával. Nyílván senki felelőségre nem vonta sem az Antall kormány sem Jeszenszky Gézát volt külügyminiszter. De ugyanolyan bűnös az a kormány amelyek ezeket az alapszerződéseket érvényben tartotta és a következő kormánynak ideje lenne ezeket a szégyenfoltokat a magyar nemzet életéből eltüntetni vagyis érvénytelenítni.

Mikor fog nemzeti kormány létezni Magyarországon? Akkor amikor ezek a nemzetáruló szerződések úgy ahogy vannak el lesznek tüntetve, addig csak álnemzeti kormányok lesznek Magyarországon is. 

Balról: Antall József miniszterelnök és Jeszenszky Géza


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here