A töketlen magyar kormányok, avagy engedjük az oláhokat a Hősök terére, ahogyan 1918-ban Székelyföldre is beengedtük őket? - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. május 27., vasárnap

A töketlen magyar kormányok, avagy engedjük az oláhokat a Hősök terére, ahogyan 1918-ban Székelyföldre is beengedtük őket?A kétharmad sem elég úgy látszik, hogy megakadályozzák, hogy a tolvaj szarka ne szálljon egy magyar kertbe. A megfelelési kényszer és a jó szomszédi viszonynak mondott túldiplomatizált töketlenségnek köszönhetően szép nagy Csád Köztársaságtól lopott zászlókkal verték a melyüket a déli szomszédok a Hősök téren, ami lehet, ha ez a gyáva töketlen magyar nemzetpolitika marad, akkor 20 év múlva már ősi dák föld lesz.
Oláhok a Hősök terén mint visszatérő vendégek 2018

Vajon nem voltak ott az MSZP-vel tapsolni a szomszédoknak és ünnepelni a 100 éves Román Köztársaságot Budapesten? Nem lepődnék meg és ezt őszintén mondom, mert évek óta azt látom, hogy jöhetett bármilyen kormány eddig a külhoni magyarságra és székelységre egyféle nyűgként tekintettek az anyaországan is, és ne kelljen semmiféle politikai konfliktusba keveredjenek betömték a képviselőink száját egy pár millió forinttal és lejátszódtak a nagy testvér szerepét aki védi a kicsit.  

Ez nem újkori dolog ezt tették 1918-ban, amikor a Székely Köztársaság létrehozásán dolgoztak a székelyek a Székely hadosztályt kicsalták egészen Nyíregyháza környékéig, hogy az oláhok egy fegyverdörrenés és semmiféle ellenállás nélkül be tudjanak vonulni Székelyföldre, megakadályozni, hogy a székelyek elérjék a céljaikat.

Oláhok, a Hősök terén,mint ha otthon lettek volna.

A lényeg a XXI.században a kormányok részére nem a hatásos nemzetpolitika, érdemi kiállás a székelyek önrendelkezési törekvései mellett, hanem a gazdasági előnyök prioritásként kezelése, tehát nem számít, ha nem szabad a székely, ha leszedik a szimbólumaikat, ha bezárják őket ártatlanul, az anyanyelv használati jogaikat sértik, csak a románokkal a gazdasági előnyök kerüljenek előtérbe és ne kelljen ezekkel a problémákkal foglalkozniuk. De bizony kelleni fog és erre készüljön fel bármilyen kormány lesz a jövő években is hatalmon, a töketlenség ellen nyomást fogunk gyakorolni a kormányokra és vagy lépnek érdemben vagy végleg el kell határolódniuk a székelység önrendelkezési törekvéseitől és aztán nyugodtan bratyizzanak az oláhokkal, csináljanak trianont is megszégyenítő magyar román alapszerződéseket amiben lemondanak az erdélyi területekről vagy december 1-én koccintanak majd az ellenséggel Erdély elcsatolására.

Medgyessy és Nastase Erdély elcsatolásának napján koccintottak Bukarestben

Ők magyarok voltak? Nem, hanem valószínüleg egy korcs vérvonallal rendelkező csőcselék amely magyarul beszél de a szíve, mint az ultraliberális szemeteknek nemzetellenes! Járjátok a  Horat a Hősök terén velük, ha nem tudtátok megakadályozni ezt a megaláztatást!    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here