Tisztelt SZVSZ csoport tagok, székelységgel szimpatizáló honfitársaink! SZVSZ közlemény! Kérjük osszák meg! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. május 26., szombat

Tisztelt SZVSZ csoport tagok, székelységgel szimpatizáló honfitársaink! SZVSZ közlemény! Kérjük osszák meg!


Biztos már a fórumainkon, csoportainkban is nagyon sokan értesültek a Visszhang Székely Tábor Kőrispatak rendezvényünkről, melyben jótékonysági tevékenység is van, gyűjtünk a Bözödújfalusi templom újra felépítésére és megemlékezünk a romániai falurombolások ellen szervezett 30 évvel ezelőtti Hősök téri több százezres megatüntetésre. 


Az Önök véleményeire és javaslataira természetesen nyitottak vagyunk és várunk köreinkbe mindenkit aki ATKTÍV érdemi szerepet akar vállalni a Visszhang rendezvényünk lebonyolításában, tehát támogatók keresése, programpontok összeállítása stb. Ezt legkésőbb Június 10-ig jelezze felénk (minél előbb annál jobb). Úgy Magyarországon, mint Székelyföldön lehetséges ezt végezni.

Nagyon fontos minél több jószándékú embert találjunk, hogy ez az esemény kellő támogatottságú legyen ez által színvonalasabb is. Ez nem csak a Székelyek Világszövetsége érdeke hanem a magyar nemzet, a székely nép érdeke is, mivel visszaadunk az utókornak egy olyan ikonikus helyszínt ami több szempontból is fontos a székelységnek. Kérjük aki segíteni szeretne bármivel az jelentkezzen a Székelyek Világszövetsége oldalán üzenetben vagy az szvszwomasfounderbcs@gmail.com és  szvszwomasfounder@yahoo.com címen és mindenkivel felvesszük a kapcsolatot. Fogjuk össze magyarok, fogjunk össze székelyek, mutassuk meg, hogy képesek vagyunk elérni a céljainkat, ami közös!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here